Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç

Fidel Albiac no mentia: tenim la foto que Rocío Flores no voldrà veure

Les proves que demostren què sent Fidel Albiac per Rocío Carrasco

Fidel Albiac és la diana de la família Mohedano. Des de fa més de 20 anys l'acusen de mentider i d'haver-se 'beneficiat' de l'herència de Rocío Jurado. Però, sobretot, l'han titllat de manipular la seva dona i d'estar amb ella purament per interès.

Fidel ja ha deixat clar en alguna ocasió, com quan va treure la cara per ella a la seva docusèrie, que l'estima moltíssim. Ara s'ha comprovat que no mentia gràcies a una fotografia publicada i que no agradarà gens a Rocío Flores, perquè sabem que Rocío no el suporta, segons els constants atacs que li ha llançat.

Fidel Albiac demostra que no estava mentint

Fidel Albiac ha aconseguit forjar una relació sòlida amb la seva parella, malgrat tot el que els han fet patir per part de la família d'ella. Han cregut en la seva història d'amor i l'han defensada amb totes les armes. N'és una bona mostra que continuen feliços després de més de dues dècades junts.

Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Alejandra Rubio
Fidel Albiac i la seva dona han gaudit de diversos dies molt especials de celebració. | GTRES

Rocío Flores sempre ha dit que Albiac era el responsable dels problemes familiars, però les fotos que han sortit publicades no li donen la raó. El sevillà ha deixat clar que estima Rocío per sobre de tot i que està feliç al seu costat, com ella també ho ha fet. És cert que últimament han aparegut molts rumors de separació i, per si encara hi havia gent que dubtava del seu amor, ara han demostrat que és real protagonitzant una instantània a les xarxes socials.

Albiac i la seva dona han acudit aquest cap de setmana a Sevilla per acompanyar Raúl Prieto i Joaquín Torres en un moment molt especial. Primer, van estar amb ells a la seva festa preboda que va tenir lloc divendres i després, al seu enllaç matrimonial. Precisament al banquet ell i Rocío es van fer una fotografia emotiva. Fidel apareix somrient i abraçant la seva noia, mentre aquesta no dubta a fer-li un sentit petó. Una imatge que no deixa cap dubte: estan feliços i enamorats com el primer dia, tant si es vol, com si no es vol.

La mala relació de Fidel Albiac i Rocío Flores

Fidel Albiac ha comprovat que aquesta imatge romàntica s'ha mogut per les xarxes a tota velocitat. A moltes les persones els ha encantat i han aprofitat per deixar clar que donen suport al matrimoni amb missatges com aquests: «Això és respecte i amor, no el que venien els de la gossada i el seu amic» i «Quina parella més bonica. Ja era hora que fóssiu feliços, m'alegro de tot cor. Rocío des del cel ja descansa en veure't tan feliç».

En aquesta mateixa línia hi trobem: «La felicitat es construeix i les relacions sanes són un pilar important. Enhorabona, que continueu sent feliços», «Bellíssima parella: amor, tendresa, sensibilitat i complicitat. Felicitats per ser com sou, Déu us beneeixi sempre i eternament» i «Un matrimoni de deu, exemplar, grans tots dos. Bravo per vosaltres i us desitjo tota la felicitat i salut. Sempre us donem suport».

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel i Rocío continuen units amb tot. | Europa Press

Evidentment, Rocío Flores no ha fet cap comentari sobre això. No s'emporten bé i no vol donar-li una altra oportunitat, però és evident que Albiac no estava mentint. El que sent per Rociíto és real.

Això sí, encara que la majoria són missatges positius, Fidel ha pogut comprovar que els seus detractors tampoc han trigat a fer acte de presència a les xarxes. Han tornat a deixar caure que ell la manipula i que ella és una mala mare per no tenir relació amb els fills.

Els fans de Rocío Flores no descansen i com a exemple han deixat comentaris com aquests: «Em fa angoixa només veure-la», «Aquest petó ho necessiten els teus fills», «Mentre ella viu el seu amor de quinze anys, va oblidar ser mare» i «Va oblidar que va parir dos nens i que aquests s'equivoquen com tots a la vida. 'Fidelcaixa' ho va fer bé».