Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Marc Márquez en un photocall

Marc Márquez, confirma la seva relació amb una famosa catalana: la foto més esperada

Qui és la nova xicota d'en Marc Márquez?

'Bomba' d'última hora! El català Marc Márquez té nova xicota. Així mateix, ho ha confirmat el català. A la seva manera, és clar, perquè ja sabem bé que el pilot de motociclisme és molt cautelós a l'hora de parlar sobre la seva vida privada. 

De fet, li va costar gairebé dos anys per a pronunciar-se sobre la seva ruptura amb Lucía Rivera, la qual va ser la seva parella l'any 2020. No obstant això, ara, Marc Márquez, ha decidit fer pública la seva relació amb una fotografia la qual ha publicat a les seves xarxes socials. 

Però, la pregunta que evidentment no podem evitar plantejar-nos és la següent: qui és la nova xicota d'en Marc Márquez? Per descomptat, us sorprendrà saber de qui es tracta. De moment us podem avançar que és catalana i es diu Gemma. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marc Márquez presumeix d'un nou amor

Marc Márquez està novament il·lusionat, i així ho ha mostrat a través del seu compte d'Instagram. Fa uns dies, el pilot va publicar una imatge amb les seves mans i les mans d'una noia desconeguda. Com era d'esperar, en un tancar i obrir d'ulls, això va causar molt d'enrenou entre els seus seguidors i seguidores. 

Van ser molts els que es van preguntar a qui pertanyien aquestes mans. Doncs bé, abans que els mitjans destapessin, possiblement, noms falsos, el mateix Marc Márquez va voler anunciar com es deia la seva nova il·lusió. I ho va fer ni més ni menys que etiquetant-la a una fotografia que va publicar amb ella.

Fa només unes hores, el català ha sorprès tothom publicant una imatge en la qual apareix ell mateix i la seva xicota, Gemma Pinto. I el cert és que se'ls veu molt enamorats. Ella, afectuosament, li està fent un petó a la galta. Fet que confirmaria la seva relació. 

Captura de l'story de Marc Márquez amb la seva nova xicota a Marràqueix
Captura de la història de Marc Márquez amb la seva nova xicota. | Instagram: @marcmarquez93

Márquez, més enamorat que mai

Evidentment, aquesta fotografia ha estat una clara confessió per part de Marc Márquez. Encara que no només us parlarem d'aquesta preciosa imatge. Si no que us farem cinc cèntims de tot el que se sap sobre la catalana Gemma Pinto. 

Pinto és una influencer catalana de 26 anys que viu a la ciutat de Barcelona. També hem esbrinat que és la millor amiga de Laura Escanes, que acaba d'unir-se a la graella de TV3.

D'altra banda, abans que Márquez arribés a la seva vida, la catalana va estar sortint amb altres famosos, entre ells, Federico Rebbechi, extronista de 'MYHYV'. Només ens queda dir que des de Catalunya Diari li desitgem a la nova parella tota la felicitat del món (i també esperem més contingut d'ells a les xarxes socials).