Muntatge de Laura Madrueño i Asraf Beno

Laura Madrueño fa una confessió sobre 'Supervivientes' que Asraf Beno ja sabia

Laura Madrueño i Asraf Beno hi estan d'acord

Laura Madrueño ha fet servir les xarxes socials de 'Supervivientes' per fer un balanç de la seva experiència i ha confessat una cosa molt curiosa. No vol dir qui és el seu concursant preferit, però ha parlat d'un altre assumpte. Li han preguntat què és el més dur del concurs i la seva resposta ha estat força clara: la calor.

Laura va tenir un problema durant una gala perquè va patir un cop de calor, cosa que també li ha passat a Asraf Beno. El model, segons molts col·laboradors, està fent un bon concurs, però diverses vegades s'ha queixat del clima. Madrueño li ha donat la raó i ha confessat que el pitjor de 'Supervivientes' són les altes temperatures.

La presentadora reconeix que «el desgast és brutal» perquè darrere de càmeres hi ha molta feina i sempre es fa en condicions adverses. Hi ha molts treballadors que tiren endavant 'Supervivientes' i ha volgut tenir-ne un detall: agrair-los tot allò que fan. És la seva primera vegada com a presentadora des d'Hondures, però és possible que repeteixi perquè ha connectat molt bé amb tots els concursants.

Imatge d'Asraf Beno a 'Supervivientes'
Laura Madrueño i Asraf Beno tenen molta complicitat. | MEDIASET

Madrueño s'ha sotmès a un test, tothom vol saber què és el pitjor de 'Supervivientes' i ella ho ha confessat. Curiosament, la seva opinió coincideix amb la d'Asraf Beno i això que ell no pot menjar, tot ho ha de guanyar al concurs. «Estic molt més adaptada, però han estat dos mesos d'una feina duríssima i continuo aprenent», diu la presentadora.

Laura Madrueño s'està portant molt bé amb Asraf Beno

Laura és la substituta de Lara Álvarez i en un primer moment hi va haver molts dubtes sobre com ho faria. El millor aliat ha estat el temps, que ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies. Això sí, reconeix que li ha costat adaptar-se perquè Hondures és un país amb unes temperatures molt diferents. 

Foto de Laura Madrueño a 'Supervivientes'
Laura Madrueño ha confessat que és el pitjor d'estar a Hondures. | Mediaset

«El més dur sens dubte és la calor, la calor i la humitat tan extrema», ha confessat Madrueño al compte oficial del programa. Recordem que ella pot menjar, dormir i rentar-se, però també està sotmesa a força pressió. Fa un resum diari i connexions en directe tres cops per setmana. 

Asraf està d'acord amb Madrueño: tots dos han estat víctimes de la calor. El famós blog El Gato Encerrado ha analitzat el concurs de Beno i diuen que té possibilitats de guanyar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!