Primer pla d'Emma García

Emma García publica una foto amb el seu marit i tots es fixen en el mateix

Emma García comparteix una foto emotiva amb el seu marit

Emma García és una de les grans figures de Telecinco. La presentadora de 'Fiesta' ha estat tota una vida dedicada als mitjans de comunicació, però és molt hermètica a l'hora de parlar o mostrar la seva vida privada.

Ara, amb tot l'enrenou mediàtic de la boda de Raúl Prieto i Joaquín Torres, Emma apareixia davant els mitjans de comunicació en companyia del seu marit, Aitor Senar, amb qui fa més de 22 anys que està casada. Emma ens sorprenia a tots amb la seva darrera publicació a Instagram. La presentadora compartia una emotiva instantània amb el seu marit, i tots els seus seguidors s'han fixat en el mateix. I és que l'amor i l'afecte que desprenen salta a la vista.

Emma García i la tendra fotografia amb el seu marit

Malgrat tots els anys que Emma García ha estat als mitjans de comunicació, la periodista basca sempre ha tingut una cosa clara: no sobreexposar la seva vida privada. Emma ha optat per tenir un perfil mediàtic baix i que la seva vida personal no traspassés la pública.

Per això, cada publicació que ens acosta més a la vida privada és motiu de sorpresa entre els seus seguidors i el públic. Aquest cap de setmana ha estat molt atrafegat per a la presentadora de 'Fiesta' amb la boda de Raúl Prieto i Joaquín Torres. La periodista i l'exdirector de 'Sálvame' tenen una gran relació des de fa molts anys que va més enllà de tots els anys que han compartit treballant junts. Emma i Raúl tenen una gran amistat i per això la presentadora no podia faltar a l'enllaç.

«Visca l'amor, la llibertat i l'autenticitat», expressava Emma després de parlar amb els mitjans durant dijous. Emma apareixia amb el seu marit a l'embarcador de la Torre del Oro de Sevilla, abans de muntar-se al creuer que van fer tots els convidats pel riu Guadalquivir.

Emma ha publicat una bonica instantània amb el seu marit, Aitor Senar, al seu compte d'Instagram durant la boda i els seus més de 480.000 seguidors es van fixar en el mateix: la bona sintonia i amor que desprenen. Emma lluïa un 'look' negre impressionant  amb una bossa daurada que aportava el toc de color. D'altra banda, el seu marit portava un vestit negre espectacular molt afavoridor. El matrimoni va posar davant les càmeres molt somrient, tot i que això és una cosa nova per a Aitor.

La història d'amor d'Emma García i Aitor són de les que ja no queden. Tots dos es van conèixer amb 16 anys i des de llavors no se n'han separat. Va ser l'any 2000 quan van decidir donar-se el 'sí, vull' i formalitzar la seva història d'amor.

Les paraules boniques d'Emma García als nuvis

Emma García també compartia una publicació per a Raúl Prieto i Joaquín Torres, on expressava l'amor i afecte que sent pels noucasats. «Feliç,feliç i feliç de compartir tantes emocions amb vosaltres! Visca l'amor autèntic i lliure! Us estimo moltíssim, Raúl Prieto i Joaquín Torres», compartia Emma. A la fotografia es podia veure Emma amb els dos protagonistes de la boda, on la felicitat i les emocions es podien palpar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!