Jorge Fernández i Laura Moure, l'hostessa de 'La Ruleta de la Sort'

Jorge Fernández i Laura Moure de 'La Ruleta de la Suerte' confirmen el secret a veus

Jorge Fernández i Laura Moure ja no se n'amaguen

Jorge Fernández i Laura Moure no poden amagar la seva alegria davant la informació que acaben de rebre. El mític presentador de La Ruleta de la Suerte i l'hostessa estan una vegada més d'enhorabona; de fet, el mateix Jorge així ho celebrava.

El programa d'Antena 3 fa més d'una dècada que s'emet a l'hora de la sobretaula, aconseguint posar contra les cordes el seu màxim competidor. I el cert és que ho aconsegueixen. Fernández i Moure, presentadors de La Ruleta de la Suerte, continuen sent líders indiscutibles del migdia. 

Jorge Fernández i Laura Moure celebren el seu èxit

Jorge Fernández va agafar les regnes de 'La Ruleta' sense saber que faria història a la televisió. Tot i que Laura Moure es va incorporar anys després a l'equip, també és partícip de l'èxit rotund que té l'espai.

Resulta increïble com un concurs tan senzill i repetitiu pot arrasar a la seva franja horària com ho està fent La Ruleta de la Fortuna. Però el que ho fa especial és el bon clima que regna al plató i l'ambient familiar que traspassa la pantalla.

Les dades parlen per si mateixes

Resulta imbatible a la seva franja horària, com així es poden observar les darreres dades d'audiència. Ni més ni menys que un 20,2% de quota de pantalla i gairebé quatre milions d'espectadors va aconseguir dijous passat 18 de maig.

Això representa 6,8 punts més per sobre del seu principal competidor. Aquestes xifres bé mereixen una menció a les xarxes i Jorge no ha trigat a celebrar-ho amb tots els seus seguidors.

"Màxim share entre tots els programes de totes les televisions! Gràcies", publicava el presentador basc. Una alegria a la qual també s'hi afegeix Moure feliç de poder formar part d'un programa amb tant d'èxit.

Per si això no fos poc, el concurs també bat rècords els caps de setmana amb programes repetits.