Primer pla de Belén Esteban amb el rostre trist

L'oferta de La Fábrica de la Tele a Belén Esteban que hauria canviat la història

Belén Esteban va rebre una proposta molt suculenta l'any 2012 i la va rebutjar

La situació que està passant La Fábrica de la Tele és realment complicada, però els seus directors sabran tirar endavant. De fet, les últimes notícies són optimistes: a CatalunyaDiari vam explicar que acomiadarien 150 treballadors. Però ara, l'última cosa que se sap és que han reconduït la situació i que Mediasetels ha autoritzat a fer nous projectes.

Belén Esteban se sent orgullosa de treballar a l'esmentada productora i sempre ha estat molt afectuosa amb els seus caps, Óscar Cornejo i Adrián Madrid. És més, parlant fa uns dies amb una persona que hi ha treballat ho té clar.

Els coneix des de fa temps, han tingut negocis en comú i assegura que són «dos genis». Així és, i és que tots dos van començar treballant de redactors i ara tenen un imperi que, segons Antonio David Flores, supera els 40 milions d'euros.

Aquesta mateixa font, que pertany a l'entorn de Belén, assegura que Óscar i Adrián li van fer una suculenta oferta a la col·laboradora. La col·laboradora va desaparèixer durant tres mesos de la televisió després de tenir una acalorada discussió amb Lydia Lozano al 'Deluxe'. I el motiu no va ser aquell, sinó que necessitava allunyar-se dels mitjans i iniciar un procés de recuperació.

Belén va reconèixer que tenia problemes amb les addiccions i va demanar que la premsa la deixés durant un temps fins que estigués bé. No fa gaire temps va assegurar que els caps de La Fábrica de la Tele van estar-ne pendents i és cert, però hi ha una cosa més. La nostra font, que ha treballat amb aquesta empresa, assegura que a més tenien una idea al cap: gravar un documental sobre la seva recuperació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban es va negar a gravar la seva recuperació

Fonts properes a Belén asseguren que la tertuliana es va negar a fer el pas perquè considerava que posaria en perill els seus. L'ex de Jesulín se sent orgullosa d'haver superat els seus problemes, però no li agrada parlar-ne perquè la seva mare pateix. Ella mateixa ha reconegut que no tracta el tema en públic per protegir la seva família.

«Jo per mi en parlaria cada dia, tant me fa. Però no ho faig perquè hi ha una persona que estimo molt, que és la meva mare, que pateix amb això», va explicar Belén. Tot i això, quan ha hagut de posar-se seriosa s'ha posat, com per exemple quan va atacar Kiko Rivera.

Imatge de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós
Belén Esteban ha donat el millor de si mateixa a 'Sálvame' | Mediaset

La tertuliana de 'Sálvame' no entén que el fill d'Isabel Pantoja insinuï que va ser addicte per culpa de la seva mare. «Els que hem estat a la droga és perquè ens ha donat la gana. Em sembla molt lleig que culpis la teva mare d'això», li va dir.

Amb les declaracions anteriors volem demostrar que Belén mai ha tingut inconvenients a parlar del seu problema. Aquesta és la raó per la qual el 2012 li van plantejar gravar un documental per mostrar-ne l'evolució. Un treballador que va viure de prop aquesta proposta explica que la recuperació va ser a casa seva, per això hi havia facilitat per gravar.

Belén Esteban va fer història d'una altra manera

Belén és una de les cares televisives que millor coneix el negoci de l'espectacle i tenia un as sota la màniga. No va voler fer un programa amb el seu procés de recuperació, però sí que va reaparèixer amb magnificència a 'Sálvame Deluxe'. Va ser el 30 de novembre del 2012 i va explicar dues coses: que estava recuperada i que s'havia separat de Fran Álvarez.

La col·laboradora va reaparèixer amb 16 quilos més i dues noves operacions. Va explicar com havia estat el seu procés, i encara que no volgués retransmetre'l pas a pas. A més, una font que ha treballat amb La Fábrica de la Tele assegura que aquell 'Deluxe' va registrar una audiència brillant, així que sí, Belén va acabar fent història.