Imatge d'Asraf Beno amb el logo de 'Supervivientes'

Asraf Beno fa el pas més esperat a ‘Supervivientes’ i Isa Pantoja plora d'alegria

Asraf Beno va ser el gran protagonista de la darrera gala

Asraf Beno va aconseguir fer història a la darrera gala de 'Supervivientes 2023' amb la prova més mítica del programa, 'La roda infernal'. El xicot d'Isa Pantoja, juntament amb Bosco, va demostrar la pasta de la qual està fet i no es va rendir fins a alçar-se amb la victòria.

Va ser un autèntic duel de titans on tots dos supervivents van resultar vencedors, donant així un dels passos més importants dins del 'reality'. Isa Pantoja no va dubtar a mostrar la seva emoció a través de les xarxes socials i assegurar que «plorava d'emoció».

Asraf Beno i Bosco es convertien en líders d'aquesta setmana després de demostrar la fortalesa que van tenir en una de les proves més dures que hi ha al concurs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Asraf Beno es corona a la 'Roda Infernal'

Asraf Beno tenia molt clar els seus objectius quan va acceptar l'aventura de 'Supervivientes 2023', el noi d'Isa Pantoja volia que el coneguessin de debò. Per Asraf era molt important aquesta gran oportunitat que se li oferia, ja que era un 'reality' on sempre ha volgut participar i, després de molts anys, l'oferta se li posava sobre la taula.

Imatge de la nòria infernal de 'Supervivientes'
'Supervivientes' fa història amb la seva roda infernal | TELECINCO

El supervivent ho està donant tot i s'està lliurant en cos i ànima al programa. Va ser dimarts passat quan Carlos Sobera anunciava que Asraf i Bosco serien els dos concursants que s'enfrontarien a la prova més impactant del concurs: 'La roda infernal'.

Aquesta prova segueix al capdavant dels fans del concurs, alguns exsupervivents com a Sofía Suescun o Marta Peñate van aconseguir fer història i deixar moments en la història del 'reality'. Durant la gala d'ahir, era el torn d'Asraf Beno i Bosco.

Els dos supervivents es van mostrar molt il·lusionats amb el fet de poder disputar una prova d'aquest calibre, i això ja presagiava que ho donarien absolutament tot a la prova. I així va ser. Asraf i Bosco van aconseguir fer història a la prova de 'La roda infernal'.

Asraf i Bosco feien el que era impensable i aconseguia batre el rècord amb més de 15 minuts de prova. El públic s'inundava en una impressionant ovació cap als concursants. Des d'Hondures, els companys dels dos concursants assistien a la prova sense paraules.

Imatge d'Asraf Beni i Bosco a 'Supervivientes'
Asraf Beno i Bosco baten un rècord absolut a 'Supervivientes' | Telecinco

Els dos supervivents van fer el gran pas a 'Supervivientes' amb una implicació i fortalesa que va marcar un dels grans moments d'aquesta edició. Finalment, Carlos Sobera va anunciar que tots dos s'havien guanyat a pols ser els guanyadors de la prova i ser líders absoluts.

Isa Pantoja es trenca de l'emoció en veure el seu xicot

La prova d'ahir va aconseguir emocionar l'equip del programa, els concursants i, per descomptat, el públic. Però, sens dubte, a qui va aconseguir posar a la vora del plor va anar a Isa Pantoja. La filla de la 'tonadillera' està següent molt de prop el concurs del seu noi, i no dubta a treure dents i ungles per defensar-lo.

Isa Pantoja seriosa amb una camisa verda
Isa Pantoja es va emocionar en veure com el seu noi guanyava la prova| Europa Press

Ahir, Isa va haver de seguir la gala des de casa seva, com ella va mostrar a les seves xarxes socials, però això no li va impedir dedicar-li unes paraules emotives a través del seu compte de Twitter.

La 'influencer' va compartir amb els seus seguidors l'emoció que havia viscut i sentit després de veure com el seu noi ho donava tot a la prova. «Estic plorant de felicitat. No es pot transmetre més que Asraf! No es pot!! Ets un campió. Estàs fent un concursàs», escrivia al seu compte de Twitter.