Fotomuntatge de Carlota Corredera i Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco no s'amaga i demostra què sent per Carlota Corredera

Rocío Carrasco posa punt final als rumors

Rocío Carrasco es va retrobar aquest dijous amb la persona que es va convertir en la seva defensora més gran després del seu primer documental. La filla de 'La Más Grande' no es va perdre la preboda de Joaquín Torres i Raúl Prieto,   que va tenir lloc a Sevilla.

Fins i tot cap a la capital andalusa es va traslladar l'ex d'Antonio David, que va sorprendre tothom en aparèixer amb Carlota Corredera. La que va ser presentadora de 'Sálvame' feia temps que no apareixia als mitjans, concretament des que va ser acomiadada de l'espai de les tardes de la cadena de Mediaset.

Molts van culpar el seu posicionament amb Rocío i com la seva amistat es va veure perjudicada després de la seva sortida de Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Carrasco posa punt final als rumors

Rocío Carrasco va arribar com un remolí a Mediaset i va arrasar amb tot. El seu testimoni va crear un gran impacte i va aconseguir que, per fi, col·laboradors i presentadors entenguessin el que havia patit durant 20 anys.

Una de les persones que més li va donar el seu suport va ser Carlota Corredera. La seva defensa a ultrança de la filla de la cantant va provocar una gran polèmica que va arribar a perjudicar directament 'Sálvame'.

Hi va haver qui va decidir deixar de veure el programa quan aquest fos presentat per la gallega i, per aquells mesos, això va suposar un fracàs considerable per a la cadena.

Foto de Carlota Corredera a 'Sálvame'.
Carlota Corredera va pagar un preu molt alt per defensar Rocío Carrasco. | Mediaset

També per a Carlota, que va viure un mal moment conscient de les nombroses crítiques que li arribaven tant personals com a professionals. Defensar Rocío va suposar un cost molt alt que va acabar amb el seu lloc com a presentadora de l'espai i amb nombrosos fracassos en altres projectes televisius.

Des que Rocío va acabar el seu documental, Corredera va desaparèixer i hi va haver qui va assegurar que la seva amistat estava completament trencada. De fet, la gallega no va estar present a l'estrena de la segona part del documental.

Foto de Rocío Carrasco i Carlota Corredera a la preboda de Joaquín Torres i Raúl Prieto.
Rocío Carrasco i Carlota Corredera continuen sent molt amigues. | GTRES

No obstant això, ara totes dues han posat somrients a la preboda de Raúl Prieto i Joaquín Torres. Rocío i Carlota van arribar juntes a la terminal de creuers d'on partiria el vaixell on tindria lloc el sopar amb el futur matrimoni.

Una demostració que la seva amistat continua sent tan bona com fa dos anys i que no hi ha cap problema entre elles. Amb aquest posat, posen punt final a les especulacions sobre l'enemistat que semblava haver-hi entre la filla de 'La Más Grande' i la presentadora.

Rocío Carrasco, sempre fidel als seus amics

Si una cosa té Rocío és que cuida com ningú els seus amics i els acull com si es tractés de la seva família. A Carlota la va conèixer fa dos anys després de l'estrena de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i, des de llavors, són inseparables.

L'ex d'Antonio David no és aliena al que va haver de pagar la gallega per defensar-la i sempre ha procurat mostrar-li públicament el seu agraïment. Després de l'enrenou ocasionat, Carlota va optar per apartar-se i no deixar-se veure en certs moments que tinguessin a veure amb Rocío.

Com, per exemple, al concert homenatge a Rocío Jurado que va tenir lloc l'any passat amb motiu del Dia de la Dona. Tampoc no va presentar la segona part del seu documental dedicat a la família mediàtica de qui era la seva amiga.

Tot això va provocar rumors sobre que l'amistat entre elles s'havia trencat, però Rocío ja ho va desmentir confessant el que significava per a ella la presentadora. «Carlota és algú imprescindible en la meva trajectòria de vida, en el meu aprenentatge, curació, recuperació», va assenyalar.

Ara, mesos després sense una foto dues juntes, per fi han posat desmentint la suposada mala relació. Amb les seves millors gales van assistir a l'esdeveniment dels seus amics on van gaudir d'una vetllada, envoltades de nombroses cares conegudes.

Es confirma, doncs, que Rocío i Carlota segueixen sent amigues i que el que ha passat després del documental les ha unit encara més.