Fotomuntatge d'Andrea Janeiro seriosa.

Andrea Janeiro: surt a la llum l'herència que rebrà del seu pare

Andrea Janeiro es fa ressò de tots els negocis del seu pare

Andrea Janeiro s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades, i tot gràcies al seu pare. Així és, perquè acaba de sortir a la llum quina podria ser l'herència que rebrà en un futur per part de Jesús Janeiro.

Des que va complir la majoria d'edat, la filla de Belén Esteban sempre ha expressat el desig de continuar sent una persona anònima. Tant és així que no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'anar-hi davant de la Justícia per complir el seu propòsit.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro sempre ha volgut passar desapercebuda per la premsa | Catalunya Diari

Per això, i amb el retorn del torero a Telecinco, el que més preocupava la col·laboradora era que s'esmentés Andrea Janeiro a 'Tu casa es la mía'. Després de conèixer la inquietud de la mare d'Andrea, Bertín Osborne no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de tranquil·litzar la seva amiga.

«L'altre dia li vaig enviar un missatge per dir-li que no s'ha esmentat el seu nom al programa», va dir el presentador sobre la dona que va donar a llum Andrea Janeiro.

Ara, i després de comprovar que tant el presentador com el seu pare han respectat la seva decisió, acaba de sortir a la llum una important informació sobre la mateixa Andreíta. I és que s'acaba de revelar com serà, possiblement, el llegat que rebrà la jove per part del seu pare quan arribi el moment.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Andrea Janeiro s'assabenta de tots els detalls

Andrea Janeiro sempre ha viscut sense l'atenció i la cura del seu pare. O això és el que, si més no, ha assegurat Belén Esteban durant tots aquests anys. I és que, malgrat la bona posició econòmica de Jesulín, la col·laboradora sempre ha hagut de fer-se càrrec ella sola de les despeses de la filla que tenen en comú.

Una cosa que va quedar demostrada després de conèixer la decisió personal que va prendre Andrea Janeiro fa uns anys. I és que la germana de Julia Janeiro no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de traslladar-se a Anglaterra per cursar el grau en Comunicació Audiovisual.

Imatge de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique amb la seva filla Andrea Janeiro, quan era un bebè
Belén sempre ha assegurat que ha criat Andrea Janeiro ella sola | CatalunyaDiari

Però aquesta decisió no va ser gens barata. Segons va transcendir al seu moment, la tertuliana de 'Sálvame' hauria pagat uns 60.000 euros anuals perquè la seva filla pogués complir el seu somni.

Tot i això, i al contrari del que s'esperava, el pare d'Andrea Janeiro no va col·laborar per fer realitat el desig de la seva primogènita. I això és una cosa que Belén li ha retret en més d'una ocasió.

«Hi ha alguns que no tenen ofici ni benefici i se'ls dona tot. N'hi ha una que té una carrera […] Quan a un fill li compres alguna cosa, a l'altre també», li va recriminar a 'Sálvame' fa uns dies.

Però tot apunta que el futur d'Andrea Janeiro serà molt diferent de tot el que ha viscut fins ara. I és que acaba de sortir a la llum com serà l'herència que rebrà de Jesús Janeiro.

Com tots sabem, el pare d'Andrea ha aconseguit amassar una gran fortuna gràcies a la seva feina dins de l'arena. I això és una cosa que va comentar durant la seva última entrevista a 'El camino a casa'.

No obstant això, les seves habilitats per al toreig no han estat la seva única font d'ingressos. I és que, les constants intervencions en programes de televisió i les múltiples exclusives han ajudat el pare d'Andrea Janeiro a augmentar la seva fortuna.

Imatge de Jesuín de Ubrique
El pare d'Andrea Janeiro ha fet una gran quantitat de diners| GTRES

Però, per si no fos prou, amb el pas dels anys, Jesulín de Ubrique també ha invertit part dels seus diners en diferents negocis. Però, sens dubte, el més important per al dretà ha estat el lloguer d'Ambiciones. Tot i que, per desgràcia, no va ser tan beneficiós com ell esperava.

Segons la revista Semana, aquesta casa «es va posar de lloguer a finals de 2020» amb l'únic objectiu de destinar-la a «esdeveniments de luxe». El pare d'Andrea Janeiro volia «obrir les portes a mitjans del 2021», però, finalment, «ha estat una activitat que no ha prosperat».

Sigui com sigui, aquest mal moment no ha estat un obstacle per a l'economia familiar. Gràcies a les seves altres inversions al sector immobiliari, al món de les benzineres i a l'explotació forestal, agrícola i ramadera, el llegat dels seus fills, inclòs el de la mateixa Andrea Janeiro, està fora de perill.