Logo whatsapp
Primer pla de Laura Escanes

Laura Escanes respon a les crítiques després d'anunciar-se el seu fitxatge per TV3

Critiquen la cadena pública catalana per contractar a l'exdona de Risto Mejide

Molt aviat, Laura Escanes 'deixarà a un costat' les xarxes socials per a centrar-se en la nova aventura que començarà d'aquí poc. I és que la catalana ha decidit ampliar el seu currículum, tal com va anunciar TV3  fa uns dies, ja que es convertirà en presentadora de televisió.

L'exdona de Risto Mejide s'unirà a la plantilla de professionals de la cadena pública de Catalunya. Així és, i ho farà a 'La travessa', on serà la presentadora d'aquest reality que veurà la llum aproximadament a la tardor d'enguany.

«Estic molt emocionada, és un projecte amb una pinta increïble», deia quan es va publicar la notícia del seu fitxatge. «Només ho havia explicat als meus pares, a la meva família i als meus amics més íntims».

A diferència de la il·lusió que sent Laura Escanes, la veritat és que una part del públic no li ha agradat gens la idea que la catalana treballi a TV3. De fet, ningú s'esperava que el fitxatge de Laura Escanes aixequés tanta polseguera. 

Laura Escanes a la catifa vermella dels Premis Ídolo
La catalana serà la cara del nou programa de TV3. | Europa Press

Laura Escanes i TV3 en el punt de mira

«La televisió sempre m'ha agradat i el fet de fer-ho en català i a TV3és fer-ho a casa. Quina millor manera de començar. Sembla un regal caigut del cel. La gent no s'ho esperava», confessava la Laura Escanes a 'El Suplement', dies després de comunicar la seva nova professió.

«Ha estat un boom!», deia. És clar que ningú s'ho esperava perquè bona prova d'això va ser la reacció de molts usuaris a aquesta notícia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

I és que, en un tancar i obrir d'ulls, TV3 va rebre una onada de crítiques negatives per haver escollit Laura Escanes com a presentadora d'aquest nou concurs.

Comentaris com «és una endollada» o «és una vergonya». «De debò que paguem diners públics a Laura Escanes? No hi havia cap professional millor?», deia un altre internauta.

TV3 aposta per l'entreteniment

No cal assegurar que el fitxatge de Laura Escanes ha provocat que la cadena estigui en el punt de mira. Clarament, en el mal sentit de la paraula. Potser és qüestió de temps que la gent s'acostumi a veure la influencer conduint aquest reality. O potser no i l'audiència no li dona aquesta oportunitat a Laura Escanes.

Sigui com sigui, és una realitat que la catalana serà l'encarregada de presentar el concurs d'aventures, el qual tindrà un total de vuit parelles que hauran de recórrer els Pirineus i realitzar proves molt dures. D'aquesta manera, tot apunta que aquest nou programa serà una mena de 'Pekin Express' a la catalana.