Imatge primer pla e Manu Guix a la promoció d'un musical a Madrid l'any 2019. Fons rosa

Manu Guix i la seva parella, de Catalunya Ràdio, amb qui té 2 fills: tots els detalls

Manu Guix es va casar amb una periodista catalana en secret

Manu Guix és un compositor i un dels professors a 'Operación Triunfo'. El març del 2018 va sorprendre els seus seguidors anunciant que estava casat.

Un casament que va ser una mica peculiar, més que res perquè es va fer en secret i la gent no se'n va assabentar fins que el català va publicar una imatge a les xarxes socials.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'anunci de Manu Guix a les xarxes socials

Que els famosos passin per l'altar en secret no és estrany, ja que moltes celebritats prefereixen passar aquest dia tan especial en petit comitè.

Ja ho hem vist recentment amb el matrimoni secret de Quim Gutiérrez i Paula Willems, però aquests no han estat els primers. El 2018, Manu Guix va anunciar que estava casat i va agafar per sorpresa tots els seus seguidors.

«M'ha dit que sí. M'ha dit que sí. Yohooo! M'he casat», va escriure al costat de la fotografia de la seva mà i la de la seva dona. Tots dos eren a taula d'un restaurant i lluïen els seus anells de casats recentment.

Manu Guix també va fer l'anunci del casament per Twitter, encara que es va haver d'explicar en dos missatges perquè la gent creia que només s'havia compromès. «No ens hem entès. Ens hem casat avui», va especificar.

Manu Guix està casat amb una locutora i redactora catalana

Però amb qui està casat el Manu Guix? Doncs el compositor comparteix la vida amb una dona que es dedica al món radiofònic.

Marta Cristià és una locutora i redactora a Catalunya Ràdio. La periodista ha treballat en diferents espais de la cadena pública radiofònica, com 'El matí de Catalunya Ràdio , 'La tribu' i fins fa poc al programa de 'Popap'.

També va formar part de la plantilla de TV3, a l'equip d' 'APM?', durant gairebé tres anys. En aquesta nova temporada, s'ha incorporat a la redacció de 'Catalunya Nit' .

Imatge de Manu Guix y la seva dona Marta Cristià als premis Goya celebrats a Sevilla el 2019
Manu Guix està casat amb la periodista de Catalunya Ràdio, Marta Cristià | GTRES

Quatre a la família

Però el Manu i la Marta no estan sols. Són pares de dos preciosos fills, concretament un nen i una nena. Àlex té sis anys i mig i la petita Lua en té cinc.

De fet, quan la filla de Manu Guix va néixer el novembre de 2017, el director musical d''OT' es va perdre una de les gales per donar la benvinguda a la petita casa.