Imatge primer pla de Quim Gutiérrez somrient a la premiere de 'El cuerpo en llamas' a Madrid

Surten a la llum els detalls del casament secret de Quim Gutiérrez: totes les fotos

L'actor d''El cuerpo en llamas' es va casar en secret amb una model andalusa i ara n'han sortit les imatges

Després de tres anys compromesos, Quim Gutiérrez i Paula Willems s'han casat. Els rumors van sorgir després que sortís una foto de l'actor català amb un anell de casat.

Tot i això, no ha estat fins aquest dijous que la model andalusa ho ha confirmat amb unes fotos molt especials.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'enllaç de Quim i Paula

Quim Gutiérrez i Paula Willems s'han casat en secret, però no han revelat quan ni on van passar per l'altar. Amb la frase «Ens faltava celebrar-ho», la model deixa entreveure que l'enllaç s'hauria produït ja fa un temps.

Només els familiars i amics més íntims de la parella eren coneixedors del casament i de tots els detalls. Ara, gràcies a la publicació de la Paula, hem pogut veure com ha estat.

Un casament íntim i especial

La núvia va arribar al lloc de la cerimònia en un cotxe negre i el pare la va acompañar fins a l'altar. Paula Willems va lluir un vestit de Jesus Peiro, firma de Viladecans, a qui ha volgut enviar un missatge d'agraïment:

«Gràcies per fer-me un vestit de núvia tan bonic. Després d'haver-me provat literalment centenars de vestits de núvia per feina, no sabia com volia el meu i no obstant vau saber entendre'm a la perfecció», ha escrit. «Un dia molt feliç», ha afegit amb un cor taronja.

Són parella des de fa set anys

Quim Gutiérrez i Paula Willems fa set anys que són parella. Al febrer de 2020 es van comprometre i el 28 de novembre de 2021 van donar la benvinguda al seu fill, Bru .

Ara han consolidat del tot la seva relació a través del matrimoni i ho han pogut celebrar amb els seus éssers més estimats.

Una ficció amb opinions molt polaritzades

Paral·lelament a la vida personal, Quim Gutiérrez acaba d'estrenar sèrie a Netflix. Es tracta d''El cuerpo en llamas' i és una de les produccions més esperades de la plataforma.

A la ficció es narra el cas real del crim de la Guàrdia Urbana. Úrsula Corberó interpreta Rosa Peral i Quim Gutiérrez a Albert López, amant de Rosa i còmplice de l'assassinat de Pedro Rodríguez.

Quim Gutierrez a 'El cuerpo en llamas' amb cara molt seria
Quim Gutiérrez interpreta Albert López a 'El cuerpo en llamas' de Netflix | Netflix

Tot i la increïble rebuda d''El cuerpo en llamas', no tots els comentaris han estat positius. Alguns periodistes coneixedors del cas, com Carles Porta, han criticat durament la ficció.

«No diu res de nou», va deixar anar el director de 'Crims'. I és que a la seva sèrie de TV3 , el periodista va dedicar fins a quatre capítols al cas de la Guàrdia Urbana.