Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plano de Rocío Flores con rostro muy serio

Rocío Flores i les pistes que feien sospitar sobre la seva participació en 'GH VIP'

Rocío Flores va insinuar que podria ser una de les concursants del 'reality'

Rocío Flores reapareixia fa pocs dies a la Madrid Fashion Week amb Gloria Camila. Tieta i neboda assistien i s'asseien a primera fila per veure la desfilada de Paloma Suárez. La filla de Rociíto va parlar amb els reporters el mateix dia que Telecinco estrenava 'Gran Hermano VIP' , concurs del qual es va pensar podria ser participant.

El concurs va arrencar dijous passat amb la presència de moltes cares conegudes. Tot i això, es va sospitar la possibilitat que Rocío formés part del 'reality' després de veure una 'story' en què la jove afirmava una cosa que va fer aixecar sospites. Es tracta d'una imatge on la filla d'Antonio David Flores apareix en plena Gran Vía madrilenya i on es pot llegir.

Rocío Flores va donar una pista que la situava a 'Gran Hermano VIP'

«Arriba un gran canvi a la meva vida que no tenia pensat fer, estaré molt a prop de tots vosaltres, família!!». Unes paraules a què acompanya la imatge d'un cor i una càmera de vídeo. Tant el missatge com la icona de la càmera han fet sospitar que podria tractar-se d'una pista sobre la possible participació de la jove a la casa de Guadalix.

Queda clar que la noia, després de l'estrena dijous del programa de Telecinco, no és entre els 18 concursants que dijous van començar el seu camí al 'reality'. Caldrà esperar per saber a què es refereix amb aquest missatge intrigant amb què deixa caure que estarà més a prop dels seus seguidors.

Per a Rocío, entrar en un 'reality' no seria una cosa nova. La jove es va convertir en la millor defensora del seu pare quan aquest va participar el 2019 a 'GH VIP'. Després, ella mateixa va ser una de les integrants de 'Supervivientes 2020'.

Imatge oficial de Rocío Flores, concursant de 'Supervivientes' l'any 2020
Rocío Flores ja ha participat en un 'reality', 'Supervivientes' | Mediaset

Una època en què la filla de Rociíto va deixar enrere el seu anonimat i va començar a aparèixer també com a col·laboradora de diferents programes de televisió. Tot i això, el passat mes de febrer Mediaset va prohibir tot el relacionat amb la família Flores Carrasco. Això va fer que la 'influencer' es veiés apartada de la petita pantalla.

Ara, lluny de Telecinco, Rocío Flores intenta fer-se lloc com a 'influencer'. Les seves aparicions en esdeveniments com el d'aquesta setmana i acords amb firmes que promociona deixen clar que continua endavant explotant el seu cognom. Tot i això, els últims mesos i després de desaparèixer de la cadena privada, les xifres que maneja no són bones.

La filla d'Antonio David ha perdut molts seguidors els últims mesos

La noia ha vist com ha perdut milers de seguidors en xarxes els últims mesos. Des de maig, la 'influencer' ha perdut 10.474 seguidors. Només al mes de juny va veure com 2.881 persones desapareixien de la seva llista de 'followers', cosa que perjudica la seva imatge com a aparador per a les marques.

La pèrdua de més de 10.000 seguidors en quatre indica una pèrdua d'interès per part dels seus fans en el contingut que publica. Un fet que coincideix amb el moment en què va començar a promocionar una empresa de cosmètica ara acusada de ser una estafa piramidal.

Storie de Rocío Flores parlant pel carrer i confessant que està agraïda
La filla de Rociíto ha perdut molts seguidors a les xarxes | Instagram, @rotrece

Sigui com sigui, la veritat és que de moment sembla que caldrà esperar per veure Rocío a 'Gran Hermano VIP'. Qui sap si d'aquí a unes setmanes el 'reality' fa un gir de guió i ens sorprèn a tots amb la gran exclusiva.