Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban: quants diners han pogut perdre per culpa de la seva empresa

Belén Esteban ha patit una pèrdua considerable d'ingressos

Belén Esteban està travessant un dels seus pitjors moments a l'àmbit professional. Després de la cancel·lació de 'Sálvame' sembla que la 'Princesa del poble' no aixeca cap i tot són males notícies. Belén se les prometia feliç durant el seu tour per les Amèriques, però al seu retorn s'ha endut un cop ben dur.

I és que els seus negocis fora de la televisió no estan anant gens bé i les pèrdues comencen a pressionar-la. La seva marca alimentària ha patit un fort revés que ha posat l'ex de Jesulín en una complicada situació econòmica. De fet, es parla d'una caiguda en picat d'ingressos i d'una abundant pèrdua de diners.

Belén Esteban perd centenars de milers d'euros amb la seva empresa

Belén Esteban no s'ha escapat dels problemes econòmics que ofeguen gran part del nostre país. Una situació molt preocupant si tenim en compte que fa un parell de mesos es va quedar sense feina després de la cancel·lació de 'Sálvame'.

Però la mare d'Andrea Janeiro comptava amb un as sota la màniga que l'ajudaria a tirar endavant fins que tornés a la televisió. 'Sabores de la Esteban' va ser creada per assegurar-se un futur quan decidís retirar-se i podria respirar tranquil·la.

Belén Esteban sosté un producte de la seva marca mirant a càmera
L'empresa alimentària de Belén ha patit unes pèrdues considerables | GTRES

Tot i això, el que semblava un pla de futur s'ha acabat convertint en un malson. Belén ha fet balanç dels últims mesos i s'ha adonat que ha patit grans pèrdues. Així és, perquè els guanys han baixat de manera considerable, fins al punt de rumorejar-se que han baixat fins a un 94%.

«En aquest darrer any fiscal, l'empresa va declarar uns beneficis al final de l'exercici de 9.472,06 euros», comenten. Una xifra molt allunyada de la de l'any anterior on es van declarar 161.986,41 euros de beneficis.

Belén Esteban plorant al plató de ‘Sálvame’
Belén ha deixat de guanyar més de 150.000 euros | Mediaset

Per tant, estem parlant d'una pèrdua de 152.000 euros, cosa que és el 94% menys que l'exercici anterior. A més, segons s'ha publicat, dels 212.867,08 euros en actius líquids de què disposava l'any passat, s'han quedat en 16.040,14 euros.

Una baixada rellevant que provoca que el negoci d'Esteban ja no sigui tan rendible com s'esperava. Així doncs, les coses comencen a torçar-se per a la col·laboradora que, lluny de preocupar-se, assegura estar treballant en un altre projecte. Belén confia que tot s'acabarà solucionant, encara que de moment no pinta gens bé.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban pateix les conseqüències de la seva marxa de la televisió

Hi ha qui assegura que darrere aquest fracàs empresarial s'amaga el fet que Belén ja no surti a la televisió. Gràcies a 'Sálvame' comptava amb una plataforma que l'ajudava a donar visibilitat al seu negoci i guanyar seguidors.

Però ara que el programa ha estat cancel·lat i que el públic sap que és possible una tele sense la de Paracuellos, les coses han canviat. Les vendes han anat en picat i la seva marca de gaspatxos, salmorejos i patates fregides ha perdut força.

Belén Esteban mirant cap a un costat i senyalant amb el dit
El fet que Belén ja no surti a la televisió l'ha perjudicat | YouTube

El qual ha provocat que Belén sigui testimoni de com el somni de deixar-li un imperi a la seva filla s'ensorrava. Comptava amb la seva empresa com el seu retir i ara els seus plans de jubilació corren perill.

Tot i això, l'ex de Jesulín assegura que no està a l'atur i que «segueixo sent de La Fàbrica de la Tele». Per això no descarta tornar a la televisió algun dia. Mentrestant, haurà de trobar la manera d'aixecar el seu negoci si no vol acabar perdent-ho tot.

«La clau és ser més eficients, fer més amb menys», explicava el director de la companyia. Veurem si, finalment, aconsegueixen el seu objectiu i el negoci de Belén aconsegueix remuntar. Cosa que els experts veuen molt complicat tenint en compte la gran pèrdua que han patit el darrer any.