Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulin d'Ubrique somrient

Jesulín de Ubrique no pot amagar el problema amb María José Campanario

Jesulín de Ubrique ha intentat solucionar-ho públicament

Jesulín de Ubrique continua endavant amb la seva participació al talent culinari de Televisión Española. El torero li ha agafat el gust a aparèixer a la petita pantalla i des de la setmana passada podem veure el seu talent com a cuiner a 'MasterChef Celebrity 8'. No obstant això, no tot són bones notícies, i Jesulín no pot amagar el motiu de la seva desavinença amb la seva dona, María José Campanario.

Jesulín i María José celebraven l'any passat dues dècades des que van contraure matrimoni. Una data que van celebrar poc després del naixement del seu tercer fill en comú, Hugo. La parella sempre s'ha mostrat molt unida i forta davant de les adversitats amb què els ha tocat bregar junts tots aquests anys.

Jesulín de Ubrique va fer una cosa que va provocar el malestar de María José Campanario

Tot i això la setmana passada tots dos van protagonitzar un tens moment durant la XV edició del FesTVal de Vitòria de RTVE . Una festa en què l'ens públic presenta totes les novetats de la temporada televisiva i en què no podia faltar 'Masterchef Celebrity'. Durant l'esdeveniment la directora de comunicació de RTVE, María Eizaguirre va cridar Ubrique a l'escenari.

Un moment en què demanen a Jesulín que interpreti 'Toa, toa', la cançó que es va fer tan popular als 90. El d'Ubrique va agafar el micròfon i va entonar aquesta melodia aconseguint que tot el públic cantés el tema amb ell més de 20 anys després.

Sobre l'escenari acompanyaven Jesulín els membres del jurat de 'MasterChef', Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nájera i Jordi Cruz. Tots tres van fer de cor i de cos de ball.

Després de la seva interpretació Jesulín va arribar a fer broma amb la possibilitat de representar Espanya al pròxim Festival d'Eurovisión: Després de 25 o 26 anys continuo regnant en la música. Jo vaig a Eurovisión si els porto a ells de cor, si cal anar-hi, igual que vaig anar a Benidorm, vaig a Eurovisión».

Jesulín de Ubrique canta "Toda, Toda (Toa)" 28 años después

Tot i això, l'actuació que tan bona acollida va tenir, no sembla que semblés massa bé a la dona del torero allà present.

«A María José Campanario no li ha agradat gens que Jesulín es posi a cantar aquesta cançó. S'hi ha molestat i no poc. No és que ho hàgim intuït, és que ens ho ha explicat la mateixa organització de l'esdeveniment», relatava un testimoni a 'Socialité'.

El torero, conscient del malestar de María José, va intentar resoldre'l. «Jesulín, en adonar-se que s'havia enfadat amb ell, s'hi acosta i comença a intentar arreglar les coses. Al final, acaben bé, donant-ho tot», explica la citada font.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María José es va absentar al pregó de les festes d'Ubrique en què el seu marit va ser protagonista

Així, la parella una vegada més deixa clar que l'amor i l'afecte està per sobre de tot. Després de mitja vida junts i tres fills en comú, Maria José i Jesulín passen per un bon moment. Així ho confirmava el torero durant la seva entrevista a Bertín Osborne.

«Com a persona, m'agradaria tenir-la com a amiga i després tinc la sort de tenir-la com a esposa i com a amiga, amb els seus defectes i les seves virtuts. Ni la meva dona és perfecta ni jo soc perfecte. Ella té la seva manera de pensar i jo la meva però sempre intentem arribar a bon port», explicava Jesulín sobre la seva dona.

Captura de Jesulín d'Ubrique al programa 'La meva casa és la teva' del 15 de maig
Jesulín va parlar de la seva relació amb María José Campanario quan va ser entrevistat a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

Tot i això, i malgrat la bona sintonia que tots dos demostren, va cridar l'atenció l'absència de María José en un altre acte recent. I és que Jesulín fa pocs dies es va estrenar com a pregoner de les festes del seu poble, Ubrique. Una ocasió especial en què el torero no va comptar amb el suport de la seva dona, que, segons sembla, es va quedar cuidant el petit Hugo.