Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'

Marta Riesco: quin és l'origen real del seu conflicte amb Rocío Flores

L'amistat entre Marta Riesco i la 'influencer' va acabar saltant pels aires

Marta Riesco i Rocío Flores van tenir durant un temps una relació amb alts i baixos. Totes dues coincidien al plató d''El programa de Ana Rosa' on van forjar una certa amistat. Tot i això, després de conèixer-se la relació de la reportera amb l'exguàrdia civil, la cosa entre elles es va refredar.

Aleshores, la col·laboradora va decidir donar suport a Olga Moreno en haver estat la principal perjudicada d'aquesta relació. Tot i això, amb el temps i després del distanciament amb la sevillana, Rocío va acostar postures amb Marta. Encara que feien veure que tot anava bé, finalment tot va esclatar i es va acabar descobrint la veritat sobre el que havia passat entre elles dues.

La raó que va motivar que Marta Riesco carregués contra Rocío Flores

Marta Riesco va sorprendre tots els seus seguidors fa mesos anunciant la ruptura amb Antonio David. Tot semblava anar bé entre ells, almenys de cara al públic, com així presumien a les xarxes socials.

Tot i això, no era tot de color de rosa i, pel que sembla, Rocío Flores era qui complicava la relació del seu pare amb la reportera. La 'influencer' va estar durant un temps fent el cor fort intentant acceptar Marta, però va acabar sobrepassada.

Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco, Rocío Flores i Antonio David Flores
Marta Riesco va afirmar que Rocío Flores va ser qui va trencar la seva relació amb Antonio David | España Diario

Tot i que la madrilenya no ha explicat mai què va passar la nit en què la seva relació amb Antonio David es va acabar, una font pròxima ho va revelar. Segons va publicar La Razón, aquell dia la parella era a Màlaga, concretament al nou pis adquirit per l'exguàrdia civil.

Amb ells hi havia Lola i David Flores, els dos fills d'Antonio David. Rocío era al seu domicili amb el seu xicot quan va decidir convidar el seu pare i germans a casa seva. Però, va deixar fora Marta, que es va quedar sense invitació.

Rocío Flores amb rostre seriós amb el mar de fons
Pel que sembla, Rocío no va convidar Marta a casa seva i la va deixar al carrer | Instagram, @rotrece

Aquest desvergonyiment va enfurismar Riesco que va veure com la seva parella es posicionava al costat de la seva filla provocant una enorme discussió. «La meva relació amb Antonio David ha acabat aquesta nit. Rocío Flores, espero que estiguis feliç, ja has aconseguit el que volies», va publicar Marta hores després.

«No m'hauria imaginat mai que em farien una cosa així en el pitjor moment de la meva vida», va afegir mostrant les seves maletes. Es descobria així la veritable relació entre Marta i Rocío, i de quina manera la 'influencer' va estar implicada en la ruptura . La madrilenya la va assenyalar com la culpable de tot admetent que la neta de 'La Más Grande' no la va acceptar mai com a parella del seu pare.

Marta Riesco mai va ser benvinguda

El que va passar entre Rocío i Marta venia de lluny. La noia mai  va ocultar que no se sentia còmoda al costat de la reportera i que necessitava temps per assimilar-ho tot. En tan sols un dia va assabentar-se de la ruptura entre el seu pare i Olga, i que aquest havia refet la seva vida amb Riesco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Totes dues van passar de ser amigues a enemigues i tot va canviar entre elles. Durant la seva etapa a Ana Rosa hi havia bon rotllo i fins i tot quedaven fora de la feina. Però, tot va canviar quan la 'influencer' va saber que la seva amiga estava amb el seu pare i que fins i tot vivien junts.

Storie de Marta Riesco, molt emocionada, explicant la nova traïció que ha patit
Marta va quedar molt dolguda pel que li va fer Rocío | @marta.riesco

Rocío se'n assabentar per la premsa i es va sentir profundament traïda. Ja no hi havia rialles ni confidències i la relació es va refredar . La filla d'Antonio David necessitava temps i agafar distància.

La madrilenya li va donar tot el temps del món i va fer tot el possible per encaixar a la família de l'exguàrdia civil. Volia recuperar aquesta relació amb la seva amiga tant pel bé de la Marta mateixa com de la seva relació.

Per la seva banda, Rocío ho va intentar i fins i tot es va deixar veure amb laseva  parella gaudint de moments junts o anant a esdeveniments. Això sí, no van posar mai els tres junts. Alguna cosa havia canviat en la seva manera de veure Riesco que ho va complicar tot.

Finalment les coses van acabar de la pitjor manera i la periodista va assegurar que «Rocío Flores va ser el gran obstacle a la meva relació amb Antonio David».