Fotomuntatge d'Andreu Buenafuente (esquerra) cara neutra i Sílvia Abril (dreta) cara somrient

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril anuncien que són un més a casa

Andreu Buenafuente ha compartit la notícia amb els seus oients

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril son de les parelles de famosos més estimades de Catalunya. La seva família està formada pels dos humoristes i la seva filla Joana. Tot i això, recentment se n'ha unit un més a la tropa.

Baloo: el nou integrant de la família

Andreu Buenafuente i Berto Romero presenten a Cadena SER el programa 'Nadie sabe nada' des del 2013. El seu espai radiofònic és dels més populars i en una de les seves emissions més recents, el reusenc va regalar un moment sensacional als seus oients.

«Tenim gos nou a casa. Es diu Baloo. Gràcies, ja li comentaré que heu aplaudit», va explicar al directe. Al que el seu company Berto va afegir que «és bonic el gos... No us podeu imaginar com n'és de graciós, s'assembla a l'Andreu, tenen tots dos la mateixa expressió».

Imatge de Berto Romero (esquerra) i Andreu Buenafuente (dreta) a la portada del programa 'Nadie sabe nada' de Cadena SER
Andreu Buenafuente va presentar el seu gos durant el seu programa amb Berto Romero | Cadena SER

L'argument que no va poder refutar

Andreu Buenafuente va continuar amb els detalls sobre l'adopció del seu gos Baloo. «És un mil llets, menorquí, adoptat en gossera, a Menorca, negre. Jo li anomeno Michael Jordan i Dyson, perquè va tota l'estona aspirant el terra»

El català va reconèixer que hi va haver certa pressió psicològica a casa seva: «Em ve la meva filla: 'Papa, un gos, papa, un gos'. Un dia va venir amb un argument que no ho vaig veure venir. Em va dir: 'Papa, anem a la gossera a Menorca. Ara sortirà una llei aquí a les Balears que mataran tots els gossos de les gosseres, i Baloo no pot morir».

Andreu Buenafuente presenta la seva nova mascota

El gos d'Andreu Buenafuente té el nom de l'os, amic de Mowgli, a 'El libro de la selva' i segons l'actor és «moníssim, petitó, molt graciós i ja és a casa».

«Dorm amb nosaltres. Molt afectuós i molt maco, ja us aniré explicant aventures de Baloo», diu Buenafuente sobre el nou integrant de la família.

Ell mateix ha compartit una imatge amb els seus seguidors on es veu com és de bonic el petitó i com s'assembla molt al seu amo.

El gos més viral

A Twitter han aplaudit Andreu Buenafuente per donar una llar a Baloo i coincideixen que és un gosset molt bonic. Ara la família Buenafuente - Abril té un nou integrant on segur que omplirà la llar d'alegria.

«Es pot ser més guapo?», «Andreu, gràcies per donar-li una bona vida a un gosset abandonat», «Gràcies per visibilitzar-ho i propagar-ho... Adopteu amics», son algunes de les respostes que ha rebut el còmic.