Imatge primer pla d'Andreu Buenafuente seriós

L'inesperat anunci que acaba de fer Andreu Buenafuente sobre el seu retorn a TV3

El mític presentador i humorista català ja ha posat data

Andreu Buenafuente torna a TV3aquest setembre amb un nou programa. 'Vosaltres mateixos' és un espai on el presentador català farà entrevistes a personatges anònims.

Fa unes setmanes que la cadena pública va començar la crida perquè els espectadors que vulguin formar part d'aquest projecte tinguin l'oportunitat d'asseure's amb el mític humorista.

Fins i tot el mateix Buenafuente va plantar-se a l'estudi de RAC1 amb el seu antic company, Jordi Basté, per a demanar a la seva audiència que es presentés al càsting.

S'iniciarà el rodatge el 18 de setembre

La cadena catalana ha confirmat aquest dilluns que les gravacions del nou programa de Buenafuente ja té data fixada. El dilluns 18 de setembre es començarà el rodatge de 'Vosaltres mateixos' al plató Mediapro situat a l'edifici Imagina de la Diagonal de Barcelona.

D'altra banda, la banda també ha obert les inscripcions per a formar part del públic del nou espai.

«Després de més de trenta anys  de carrera, tenia ganes de parlar amb la gent. Vull que ens trobem i que parlem. Es tracta de riure, d'emocionar-se i de fer un programa de televisió només amb ells. També tinc ganes de treure encara més suc a la improvisació de la qual m'he tornat un addicte. La improvisació jugada amb complicitat, respecte i conya», va assenyalar Buenafuente.

Imatge d'Andreu Buenafuente durant el seu monòleg anomenat 'Curraràs'
Andreu Buenafuente fa més de trenta anys que es dedica al món televisiu | TV3

S'emetrà a la nova plataforma de 3Cat

«El programa serà un lloc de trobada entre l'Andreu i l'audiència, i l'ocasió ideal perquè tothom pugui ser el convidat estrella per una nit», va avançar el canal català. L'espai s'estrenarà en exclusiva a la nova plataforma en línia de 3Cat, que es posarà en marxa al setembre.

Més tard, el programa també s'emetrà pel canal convencional de TV3, però el dia i l'hora encara s'ha de determinar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La motivació real de l'actor

El presentador va estar molt temps sense realitzar un monòleg a TV3i el públic el va rebre amb entusiasme quan va fer el seu gran retorn. En una entrevista per 'Tot es mou', va expressar que «sempre m'he sentit estimat a casa i ara és un bon moment per tornar».

I així va ser. El seu monòleg 'Curraràs' va assolir un gran èxit, amb una audiència mitjana de 590.000 espectadors  i una quota del  28,4%.

Aquest èxit va animar a Buenafuente i tot el seu equip, que esperen repetir-ho amb l'estrena de 'Vosaltres Mateixos', el nou programa de TV3 que s'estrenarà aquesta nova temporada.