Imatge d'Andreu Buenafuente a 'Tot es mou'

Andreu Buenafuente, torna a TV3: tot el que se sap sobre el seu nou programa

El còmic ha volgut tornar a les seves arrels

Andreu Buenafuente, el carismàtic presentador, productor i còmic, torna a la televisió pública catalana. El català porta una gran trajectòria dins del món de la tele i més concretament a Atresmedia, la televisió privada. Primer va estar a Antena 3i després a La Sexta, on va ser present entre 2005 i 2011.

Aquesta vegada, però, Buenafuente ha decidit quedar-se a prop de casa. Ja han passat tres dècades des que el còmic va compartir pantalla amb Miquel Calçada a 'Persones humanes'. El seu gran debut en la televisió pública catalana als anys noranta va ser tot un èxit i sembla que aviat tornarem a gaudir del seu humor.

Imatge d'Andreu Buenafuente durant el seu programa ed TV3 'Persones humanes'
Buenafuente va fer el seu debut a TV3 amb 'Persones Humanes', juntament amb Miquel Calçada. | TV3

Andreu Buenafuente fa el salt a TV3 després de trenta anys

Aquest setembre, Andreu Buenafuente té pensat fer el seu retorn a la pantalla gran de TV3amb  'Vosaltres Mateixos', un programa on es faran entrevistes a personatges anònims, tal com han avançat diversos mitjans.

TV3començarà a promocionar el nou espai a partir d'aquesta setmana i donarà l'oportunitat als espectadors de ser entrevistats pel mateix Buenafuente al plató.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La nova plataforma de TV3 arribarà l'any vinent

La idea és que el programa sigui un xou de gran format i s'estreni en exclusiva al nou 3alacarta a principis de setembre, que serà el pas previ a la plataforma de streaming que arribarà el 2024. 

Més tard, el programa de Buenafuente s'emetrà de forma convencional a TV3, el dia de la setmana i l'hora encara s'ha de determinar. 

El fitxatge s'ha tancat del tot aquesta setmana, després de la primera presa de contacte amb el monòleg que Buenafuente va fer pel dia de Sant Esteve al teatre de la Llotja de Lleida.

L'esperat monòleg de Buenafuente

El presentador feia molt de temps que no feia un monòleg a TV3 i el públic el va rebre amb molta energia. En una entrevista per 'Tot es mou' va reconèixer que «sempre m'he sentit estimat a casa i aquest és un bon moment per tornar».

I així va ser, perquè el seu monòleg, anomenat 'Curraràs' va tenir una audiència de 590.000 espectadors de mitjana i una quota del 28,4%. Tot un èxit que Buenafuente i tot el seu equip espera tornar a obtenir amb l'estrena de 'Vosaltres Mateixos', el programa de TV3que s'estrenarà aquest setembre.

Imatge d'Andreu Buenafuente durant el seu monòleg anomenat 'Curraràs'
El monòleg de Buenafuente va tenir una molt bona rebuda. | TV3