Imatge primer pla de Noemí Galera als premis Mujerhoy de Madrid, 2019

Sorpresa majúscula pel passat ocult de Noemí Galera a TV3: tots els detalls

Noemí Galera, abans d'esdevenir directora de l'acadèmia, va formar part d'un programa català

Noemi Galera està a punt de revelar els propers concursants d''Operación Triunfo' i està sent el centre de totes les mirades.

El que molts no saben és que la directora de l'acadèmia, abans de formar part del talent show, ja havia aparegut a la pantalla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El compte enrere per al nou 'OT'

Avui 'Operación Triunfo' tanca els càstings i aviat posarem nom i cara als participants de la nova edició. Durant tot aquest temps, Noemí Galera ha estat una de les peces essencials, sent ella l'actual directora de l'acadèmia.

Tot i que la trajectòria televisiva de la catalana es remunta molts anys enrere, concretament als anys 90 de la cadena autonòmica de Catalunya.

El seu debut a la petita pantalla de TV3

Noemí Galera es va estrenar el 1991 al programa 'Amor a primera vista' de TV3. A l'espai, presentat per Montse Guallar i Àlex Casanovas, els joves cercaven l'amor en directe. També podien guanyar premis en sotmetre's a proves de cultura general i d'afinitat.

Noemí es va presentar al programa com una jove «simpàtica, divertida, sensible, clàssica i rebel alhora» i tenia clar el que buscava: un noi que fos «guapo, moreno i amb un bon cul».

El programa li va canviar la vida

I va haver-hi un dels tronistes que encaixava a la perfecció amb aquesta descripció. Josep va apostar per ella i se'n van anar del programa junts, amb 245.000 pessetes a la mà i una volta al món.

La relació de Noemí Galera i el tronista de TV3 va ser una cosa passatgera. En una entrevista per a La voz de Galicia va confirmar que segueixen en contacte via Facebook. «En aquell moment sí que hi va haver el seu aquell, però una cosa momentània, tampoc gran cosa», va explicar.

Imatge del programa 'Amor a primera vista' de TV3, any 1991. Apareix Noemí Galera (dreta) y el tronista Josep (esquerra)
Noemí Galera va tenir una relació fugaç amb el tronista Josep | TV3

A l'entrevista també va reconèixer que 'Amor a primera vista' li va canviar completament la vida: «Mira si em va canviar la vida , estudiava Filologia Hispànica, treballava per guanyar-me unes pessetes en un centre comercial aquí a Barcelona... No tenia res a veure amb la tele ni ho hauria sospitat».

Noemí Galera es va casar per segona vegada

Després de la seva aventura amb Josep, Noemí Galera va estar casada amb un altre home durant 15 anys fins que va conèixer Arnau Vilà.

La directora de l'acadèmia es va guiar pels sentiments i va decidir apostar per Arnau. «I m'ha funcionat bé, perquè anys després tenim dos fills, i estem molt bé», va detallar en una entrevista amb Àngel Llàcer.

Noemí i Arnau no només comparteixen vida, sinó també una passió. Tots dos són dins del món televisiu i els fascina la música.

És per aquesta raó que mentre Noemí Galera prepara i jutja els concursants d''Operación Triunfo', el seu marit, Arnau Vilà, és professor de cant a 'Tu cara me suena'.