Primer pla de Llucià Ferrer, presentador de l''Atrapa'm si pots' de TV3

Llucià Ferrer, de TV3, esclata pel que ha vist en ple centre de Barcelona

Llucià Ferrer ha denunciat la situació a les seves xarxes socials

Llucià Ferrer ha posat el crit al cel. El presentador de TV3 decidia compartir a les xarxes socials una situació surrealista. Una que ha viscut aquest cap de setmana al centre de Barcelona.

Aquest diumenge, 17 de setembre, Llucià Ferrer decidia compartir a Instagram un vídeo com a mínim insòlit. Un home sorprenia tots els presents corrent sense roba per les Rambles de Barcelona.

Una situació que va deixar en xoc Llucià Ferrer. Motiu pel qual decidia compartir-lo amb tots els seus seguidors a les xarxes socials per denunciar els fets.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Llucià Ferrer esclata: «Vergonya»

Llucià Ferrer va quedar en xoc amb què va passar aquest diumenge a Barcelona. El presentador d''Atrapa'm si pots' a TV3 sortia de la Gran Nit Solidària celebrada al Liceu de Barcelona aquest 17 de setembre.

Un esdeveniment dedicat a recaptar diners per a dues ONG. I en què Llucià Ferrer era un dels convidats. Tots els assistents van poder gaudir d'un sopar elaborat per Nandu Jubany, Albert Adrià, Carles Abellan i Carles Gaig.

No obstant això, la sorpresa no va ser aquesta ni de bon tros. I és que, després de sortir del Liceu, el presentador de TV3 va trobar-se amb una situació surrealista.

Imatge primer pla de Llucià Ferrer
Llucià Ferrer ho ha denunciat a través d'Instagram. | TV3

Llucià Ferrer va ser testimoni de com un home corria sense roba enmig de la Rambla de Barcelona. Un fet que el va deixar impactat. I davant el qual no va dubtar treure el mòbil per gravar i denunciar-lo al seu compte d'Instagram.

«Bona nit, BCN. Vergonya...», escrivia Llucià Ferrer. Unes paraules que acompanyava del vídeo en què es pot veure l'home corrent i cridant 'Alemanya'.

Captura d'un vídeo dels stories d'Instagram de Llucià Ferrer on surt un home corrent nu al centre de Barcelona
Llucià Ferrer va quedar en xoc després de la situació surrealista que va viure aquest diumenge a Barcelona. | Instagram, @lluciaferrer

Llucià Ferrer triomfa a TV3

Llucià Ferrer està enhorabona. Almenys pel que fa a la seva vida professional. I és que el presentador ha passat aquesta temporada a la graella d'entre setmana amb el seu 'Atrapa'm si pots'.

Llucià Ferrer arribava a la programació diària per substituir la darrera franja del 'Planta Baixa'. El programa d'Agnès Marquès perdia aquesta temporada diverses hores de durada. I la darrera passava a ser territori de l''Atrapa'm si pots'.

Una decisió que sembla encertada pel bon 11,5% que ha aconseguit des del començament de temporada. Es tracta, de fet, d'un resultat que supera amb escreix el que obtenia el format de La Manchester al mateix horari.

Sembla que, de moment, i mentre acompanyin les audiències, hi ha 'Atrapa'm si pots' a TV3 per a estona. Una gran notícia per a Llucià Ferrer.