Imatge primer pla de Mari Pau Huguet al plató de RTVE, 2023

Mari Pau Huguet reapareix a TV3 i emociona: «Sento que no soc jo»

Mari Pau Huguet ha tornat a la televisió per recordar els seus moments més mítics

Mari Pau Huguet és una de les presentadores més veteranes de TV3, encara que ja fa vint anys que no té un programa a la cadena que durant tant de temps va ser la seva segona llar.

La conductora va ser una de les cares més estimades entre els anys 80, 90 i 2000. El seu currículum compta amb innombrables hores treballant en espais mítics com 'Bon dia Catalunya', 'L'hora de Mari Pau Huguet', 'Bojos pel ball' o 'TVist', entre d'altres.

Mari Pau Huguet reapareix a 'APM?'

Aquest diumenge 17 de setembre, Mari Pau Huguet ha format part de la secció 'La televisió és història' del programa 'APM?' de TV3 .

En ella ha reflexionat sobre el seu temps a la televisió: «Crec que he fet història a la tele. Estic des de l'any 1983. Quan arribava Nadal, moltes persones em convidaven a casa seva. Alguna vegada m'havien demanat d'anar a algun casament», va recordar.

«Em fa gràcia perquè dius: Tanta estima de persones que no coneixes absolutament de res...Buff...Gràcies!», va exclamar emocionada.

Mari Pau Huguet va deixar d'aparèixer davant les càmeres

Mari Pau Huguet també va parlar sobre la desaparició de les càmeres. «Encara que estigui en una redacció, sento que no sóc jo. Sempre he estat davant una càmera. Tota la vida he fet això...», va reconèixer.

I és que la presentadora era una de les cares més populars de la cadena quan el 2010, sota el comandament de Mònica Terribas a la cadena, Mari Pau Huguet va ser apartada de la pantalla i la van situar al Servei d'Atenció a l'Audiència de TV3.

Imatge de Mari Pau Huguet a 'L'hora de la Mari Pau Huguet' de TV3, l'any 1995
Mari Pau Huguet va passar a la rereguarda de TV3 quan Mònica Terribas va assumir el lloc de directora de la cadena | TV3

«Per més que tu estiguis igual d'engrescada, d'il·lusionada amb la feina i penses que professionalment continues sent vàlida, l'edat passa factura. Més en el cas de les dones que dels homes, sens dubte…», va explicar.

La vergonya que va viure en ple directe

La lleidatana va aprofitar per agrair a 'APM?' que encara tregui talls de les seves emissions: «Moltes gràcies perquè vosaltres em manteniu a la pantalla».

L'espai de zàping va recordar un moment desafortunat que va viure la presentadora amb Txumari Alfaro, que va comparar els seus pits amb una castanya: «Com tens els pits tan petits...», va dir en ple directe.

Mari Pau Huguet va reconèixer que va ser un moment molt incòmode i que avui dia seria denunciable. «No hi havia confiança amb ell. Ara això és denunciable. Estic convençuda que avui no ho faria», va sentenciar.

La bola de neu al cap d'any

A l'espai també van recordar un dels moments més icònics de Mari Pau Huguet a la televisió. Va ser quan li van llençar una bola de neu durant les transmissions de les Campanades del 1996.

«La persona que la va llançar va fer diana perquè la bola em va entrar per l'abric i jo anava notant com se'm desfeia per l'esquena», va reconèixer la presentadora somrient.

Finalment, va agrair tornar a estar davant de l'audiència de TV3. «Encantada de tornar a estar amb tots vosaltres», es va acomiadar Huguet.