Primer plànol de Marta Torné d''Eufòria' de TV3

Guerra a TV3: Marta Torné destrossa una famosa de la cadena amb un missatge demolidor

Marta Torné ha esclatat públicament

Marta Torné no pot més. La presentadora d''Eufòria' de TV3 ha esclatat públicament contra una famosíssima de la cadena. El talent show musical és un dels programes de més èxit de la televisió pública catalana. I la veritat és que, sovint, els seus presentadors estan al punt de mira.

D'altra banda, Juliana Canet, expresentadora del programa 'Tot són problemes', sempre ha estat una fidel seguidora del format musical. Però alhora també ha estat molt crítica amb les seves decisions. Especialment amb la presentadora, Marta Torné.

Juliana Canet destapa la polèmica

Aquest dijous 7 de setembre, al programa de Catalunya Ràdio, 'Que no surti d'aquí' on participa Juliana Canet, la catalana va destapar una polèmica que afecta de ple tots els concursants d''Eufòria'.

«He arribat a casa a les cinc del matí. Tinc molta ressaca. Ahir a la nit es va celebrar un musical benèfic a Barcelona en què s'intuïa que passarien coses més enllà de la música», començava explicant Juliana Canet a Marta Montaner i Roger Carandell, els seus companys de programa.

«Quan va sortir el Triquell d''Eufòria', tothom es va tornar boig i tothom va aplaudir i va cridar. En canvi, els seus companys del programa que també estaven entre el públic, no el van aplaudir, es van quedar en silenci absolut. Estaven amb les mans creuades, que significa que es porten fatal», va confessar.

«Jo crec que ja no es porten bé. Com que Triquell és el que li està anant millor, hi ha moltes enveges i els seus companys no ho porten bé», va sentenciar la catalana. A més, no contenta amb això, va decidir enviar un dard enverinat als concursants del talent xou musical.

«Jo ja no sé qui mira els concursants. La resta de gent no sap ni qui són. Te'ls trobes pel carrer i no els reconeixes». Unes paraules que no han assegut gens bé a Edu Esteve, participant de la primera edició del programa, ni a Marta Torné, una de les presentadores.

Pla mig de Juliana Canet
Juliana Canet, contra el programa 'Eufòria' de TV3. | TV3

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Marta Torné explota

Arran de les declaracions de Canet, Edu Esteve ha respost al seu Instagram: «Ho sento que es diguin aquestes mentides quan estem sempre donant-nos suport entre tots. Sempre! No he volgut comentar mai res del tema, però arriba un punt que si callem donem la raó a aquesta gent».

Imatge d'un storie d'Instagram de Marta Torné responent Juliana Canet
Marta Torné ha esclatat públicament. | instagram , @marta_torne

Una altra que no ha pogut aguantar més ha estat Marta Torné, la qual li ha dedicat unes "boniques" paraules a Canet després del que ha passat. «Aquesta noia no forma part de l'equip d''Eufòria' i el que diu és mentida. Nena, ja deixa de parlar del nostre programa que no tens ni idea de res. Gràcies».