Imatge dels membres de la nova temporada de TV3, 2023-2024

Sorpresa majúscula a TV3 pel retorn d'un mític reporter a un dels programes d'èxit

TV3 sorprèn tothom i prepara la tornada d'un mític reporter de la cadena

TV3 està enhorabona. La cadena pública ja ha començat la programació d'una nova temporada que promet moltes sorpreses per als espectadors.

I una és sens dubte el retorn de diverses cares molt conegudes. De fet, un dels programes de més èxit de TV3 tornarà a rebre amb els braços oberts un reporter mític.

Així és, el ja històric 'APM?' tornarà a comptar amb la presència de l''Homo APM?'. Un dels personatges més estimats i recordats per a l'audiència de TV3. I serà aquest diumenge, 10 de setembre.

TV3 recupera un reporter mític de l''APM?'

TV3 ha arribat aquesta temporada amb moltes sorpreses. Si ja es coneixia la tornada d'Albert Om o d'Andreu Buenafuente, històrics de la cadena, ara ha sortit a la llum un altre nom.

L''APM?' tornarà una temporada més a la graella, com ja és habitual des de fa gairebé dues dècades. I una de les cares més representatives i mítiques també tornarà.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Es tracta del mític 'Homo APM?'. Manel Piñero tornarà a totes les cases aquest diumenge, 10 de setembre. El motiu no és cap altre que la celebració aquesta temporada dels 20 anys d'emissió del programa.

Muntatge del compte d'Instagram de l'APM? de TV3 anunciant per stories el retorn de l''Homo APM?'
El mític 'Homo APM?' torna al programa després d'anys sense aparèixer | Instagram, @apmtv3

I aquest diumenge, l''Homo APM?' reviurà la seva secció més mítica al programa. Es tornarà a vestir amb les típiques samarretes i tornarà a sortir al carrer.

A més, 'APM?' l'entrevistarà per a la nova secció 'La Televisió és Història'. Un espai dedicat a entrevistar personatges històrics de la televisió. Un canvi de les altres temporades en què el nom de la secció sempre havia estat 'La Televisió és Cultura'.

Tot i que aquesta no serà l'única secció nova. Aquesta temporada el còmic Arnau Garcia estrenarà 'Apocalypse Arnau'. Una secció on visitarà places de pobles de Catalunya, on animarà la gent a criticar i queixar-se.

'APM?': canvi de dia i horari

Tot i això, la reaparició de l''Homo APM?' al mític programa de TV3 no serà l'únic canvi. Aquesta temporada, 'APM?' canvia de dia i també de franja horària.

A partir d'aquest diumenge, 10 de setembre, l´espai se situarà els diumenges a les 13:50 del migdia. Un canvi significatiu, ja que fins ara 'APM?' sempre s'havia beneficiat de la franja del prime time.