Imatge d'un primer pla de Tomàs Molina de TV3

La pregunta que Tomàs Molina ha llançat als seus seguidors: «A vosaltres també?»

A Tomàs Molina li ha passat una cosa insòlita

Tomàs Molina és un home molt actiu a les xarxes socials. El meteoròleg per excel·lència de TV3 sempre té un moment per publicar alguna fotografia del seu dia a dia, encara que no sol parlar del seu cercle més íntim, de vegades sí que hem pogut veure alguna imatge més personal.

Com hem pogut escoltar en diverses entrevistes, Molina és un gran amant de la natura i un professional que una de les coses de què més gaudeix és de la meteorologia. Ara, hem pogut veure una nova faceta del català, que ha decidit llançar una pregunta als seus seguidors i seguidores.

«A vosaltres també us ha passat?»

És evident que estem vivint un gran canvi de temps pel que fa a la meteorologia. El canvi climàtic està provocant certa inestabilitat pel que fa als fenòmens meteorològics. Fa uns dies, a algunes zones de Catalunya i de la resta d'Espanya, hem viscut unes pluges molt intenses.

Ja fa uns dies que la DANA va passar per Catalunya i en algunes zones com les Terres de l'Ebre, va fer molt de mal. Tot i això, la calma ha tornat i Tomàs Molina ha llançat una pregunta pel que li acaba de passar. Un fet insòlit, però bonic al mateix temps. 

Segons hem pogut saber, a Molina li acaben de florir les roses que té al balcó de casa seva. Quelcom inusual en aquesta època de l'any. Per això ha volgut preguntar als seus fidels seguidors si els ha passat el mateix. «A vosaltres us han florit roses ara al setembre???», ha piulat. 

La pregunta ha estat molt ben rebuda per l'audiència i n'han estat molts els que han aprofitat per explicar la seva experiència al meteoròleg. A la publicació, hi ha comentaris de tota mena i a molts els ha passat el mateix que al català.

Tomàs Molina demana disculpes públicament

La predicció del temps per aquest cap de setmana anuncia molta calma i bon temps a Catalunya. Això és el que va voler deixar clar aquest dimecres Tomàs Molina. Tot i que sempre és aplaudit pels seus seguidors, s'ha hagut de disculpar després d'un error que ha pronunciat.

I és que durant l'emissió del temps, Molina va dir un castellanisme, cosa que va enfadar l'audiència. Per això, ha demanat disculpes públicament a través del seu compte de Twitter. Ja se sap que un error ho pot tenir tothom, especialment en programes que s'emeten en rigorós directe.

«Les meves disculpes. M'ha sortit dir 'el pont s'ha esfondrat' i hauria hagut de dir: esfondrat, esfondrat, esfondrat, esfondrat, enfonsat, espatllat, esfondrat, esfondrat o anat aigua avall», va indicar. La correcció ha estat ben rebuda pels seguidors, que li han donat les gràcies.