Imatge de la periodista catalana Mònica Terribas

Mònica Terribas revela la malaltia que pateix el seu marit: 'Va estar a punt de morir'

"Jo he procurat protegir al màxim el seu benestar. D'ell, he après la vida", ha dit Terribas

Mònica Terribas és una de les cares més reconeixibles de la corpo. Expresentadora d''El Matí de Catalunya Ràdio', Terribas feia un temps que es mantenia en segon pla. Segon pla que ara s'esvaeix, ja que Mònica Terribas col·laborarà a 'El suplement', el programa de cap de setmana de Catalunya Ràdio que dirigeix Roger Escapa.

Terribas hi farà una intervenció un cop al mes, tasca que combinarà amb la tertúlia de cada dilluns a 'El Món a Rac1'. Dissabte passat va ser el seu primer dia, i Terribas va optar per parlar dels últims dies de la passada experiència a Catalunya Ràdio i de Sergi Cutillas, el seu marit i tècnic de la ràdio.

"Jo el darrer any d''El Matí de Catalunya Ràdio, per exemple, el vam fer després d'un episodi de salut d'ell gravíssim. Va estar a punt de morir. I jo vaig mantenir el programa perquè sabia que si jo renunciava, ell es pensaria que havia renunciat per ell. I això, ell no m'ho hauria perdonat", explicava Terribas sobre els perquès del seu adéu i dels últims dies a 'Catalunya Ràdio'.

Terribas: "Del meu marit n'he après la vida"

Preguntada per la situació de superació diària que ha viscut amb el seu marit, Mònica Terribas explicava que “del Sergi n'he après la vida”.

"Sempre he pensat que de la gent que t'envolta a la vida, et construeix. Jo he procurat protegir al màxim el seu benestar, perquè és algú que ha necessitat tenir temps de qualitat per ell, perquè ell ja té prou dificultats. Però no hi ha estimat mai que jo deixés de fer res", sentenciava.

Mònica Terribas torna a Catalunya Ràdio

És una de les notícies sorpresa del cap de setmana. Un cop al mes, Terribas tornarà als estudis de la ràdio pública catalana per fer una secció de la mà de Roger Escapa. Aquest dissabte va ser la primera.