Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós

Gloria Camila sorprèn en donar el seu comunicat mèdic: 'Tinc traumes d'abandonament'

Les sorprenents paraules de Gloria Camila en el seu debut com a nova col·laboradora d''Espejo Público'

Aquest dilluns Gloria Camila ha fet el seu debut com a nova col·laboradora d''Espejo Público', de la mà de Susanna Griso, a Antena 3.

Molt il·lusionada amb el seu nou projecte, la filla de Rocío Jurado i Ortega Cano, ha ofert la seva primera entrevista a la televisió. La noia ha visitat un plató, per primer cop, després d'un any d'absència de la vida pública.

Gloria Camila debuta a 'Espejo Público'

Ella mateixa ha explicat el motiu pel qual va decidir fa uns mesos fer un parèntesi a la seva vida i prendre's un "descans".

Gema López i Gloria Camila a Mirall Públic
Gloria Camila, nou fitxatge d''Espejo Público', amb Gema López | Atresmedia

"Fa un any que estic fora i és com tornar a començar", començava dient minuts abans d'estrenar-se com a tertuliana d''Espejo Público'.

Unes declaracions que oferia, casualment – o no – al mateix temps que la seva germana, Rocío Carrasco, apareixia al programa 'Mañaneros', a la La 1. I el mateix dia que la seva mare, Rocío Jurado, hauria complert 79 anys.

Amb moltíssima il·lusió per començar, Gloria Camila s'ha mostrat molt sincera a les seves declaracions, explicant per què va decidir allunyar-se del focus mediàtic. I com ha viscut aquests darrers mesos en què ha reconegut ha necessitat l'ajuda de professionals per superar els seus problemes de salut mental.

Ha explicat que va haver de posar-se a les mans d'una psicòloga i ha hagut de prendre medicació, antidepressius i pastilles per dormir.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Jo ja estava amb psicòlegs. Havia entrat en un bucle (...) Va sortir la sèrie de la meva germana, després això del matrimoni amb Ana María Aldón...”, va començar explicant.

Però va ser la seva experiència com a concursant a 'La Granja' el que la va fer prendre una dràstica decisió: “Me'n vaig anar a 'La Granja', però aquí em vaig atabalar moltíssim i vaig sortir tocada. Estava amb depressió i ansietat”.

"Tinc traumes d'abandonament"

Un diagnòstic que la va fer aturar a pensar i apostar per la salut mental. Va decidir llavors allunyar-se de tota mena de polèmiques familiars i buscar ajuda professional.

Storie de Gloria Camila parlant del seu estat emocional amb els seguidors d'Instagram
Gloria Camila sorprèn en donar el seu comunicat mèdic | @gloriacamilaortega, instagram

Gloria Camila, que es considera una persona "molt sensible", afirma que està aprenent moltíssim de cada sessió amb la seva psicòloga.

I va ser llavors quan va sorprendre tothom amb el seu comunicat mèdic. "Tinc traumes d'abandonament, mancances que allargues...", ha confessat.

"Fins que no em vaig posar en teràpia no ho sabia, però tot m'afectava", afegia.

I és que alguns capítols de la seva vida, especialment de la seva infància i adolescència van poder traumatitzar-la, tot i que parla amb molt d'afecte de la seva família.

"La meva família em dona afecte i els adoro. Quan estàs en un moment traumatitzat t'oblides moltes coses. Tot això m'ha fet tenir una closca, però no m'ocupo gaire de mi", explicava.

Però continua "m'he centrat tant que estigués bé la resta que em vaig oblidar de mi. Hi ha moltes coses que venen per l'adopció".

“Vaig arribar a pensar que no em mereixia ser filla de qui era”

També ha confessat sentir-se sobrepassada per les crítiques rebudes, especialment dures, arran de la sèrie documental protagonitzada per la seva germana, Rocío Carrasco.

“Per això de la meva germana també es van sumar moltes crítiques. Comentaris d'odi, racistes”, va confessar.

José Ortega Cano i Gloria Camila Ortega a l'aniversari de 'El Turronero'
Gloria Camila sorprèn en donar el seu comunicat mèdic | GTRES

Emocionada i molt sincera va expressar: “Vaig arribar a pensar que no em mereixia ser filla de qui era. Aquest odi me'l van inculcar a mi... Vaig arribar a dubtar si m'ho mereixia. Vaig pensar que la meva mare podria no estar orgullosa de mi”.

Uns dubtes que fins i tot la van portar a plantejar-se canviar els cognoms, sentint-se no merèixer tenir els dels seus pares.

Ara, després d'anar a teràpia i rebre ajuda professional, confessa no tenir-ne cap dubte. "No em canviaré els cognoms, estic molt orgullosa de la meva família", diu Gloria Camila.