Primer pla de Susanna Griso somrient a la presentació d'Atresplayer

La catalana Susanna Griso fitxa dues famoses de TV3 en ple canvi de cares

Susanna Griso fitxa a dues conegudes periodistes de TV3 pel seu programa

Susanna Griso té nous fitxatges a 'Espejo Público'. Per a la nova temporada, Griso ha decidit "catalanitzar" el seu programa amb Pilar Eyre i Laura Fa a la seva plantilla.

Noves incorporacions al programa de Susanna Griso

Susanna Griso és una periodista catalana vinculada principalment a Atresmedia. Tot i que Griso va començar la seva carrera a TV3, sembla que encara guarda una bona relació amb els seus antics companys i companyes.

Per això, Susanna Griso ha decidit fitxar a dues periodistes que formen part de la cadena pública catalana. Pilar Eyre i Laura Fa s'uniran a Griso i a la resta de l'equip d''Espejo Público' al setembre.

Laura Fa i Pilar Eyre presentaran una secció a 'Espejo Público'

Com hem pogut saber, totes dues col·laboradores han decidit abandonar Mediaset i fer el salt a Atresmedia, la seva competència més directa. Allí formaran part d''Espejo Público' amb Susanna Griso.

Laura Fa a Sálvame com a col·laboradora
Laura Fa té una nova feina després de la cancel·lació de 'Sálvame' | Mediaset

Segons El País, Laura Fa formarà part de la secció de crònica social al costat de Gonzalo Miró i la catalana Pilar Eyre. A més de l'ajuda d'Alberto Díaz, exdirector de 'Sálvame', per llançar la part d'entreteniment del programa.

Susanna Griso reuneix els seus companys de TV3

En el cas de Fa, també s'ha confirmat que començarà a col·laborar a TV3. Igual que Pilar Eyre, que seguirà fent una secció al 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero, Laura Fa serà la nova incorporació al 'Planta Baixa' d'Agnès Marquès.

Per tant, veiem que Laura Fa i Pilar Eyre es reuniran amb Susanna Griso al programa 'Espejo Público' d'Antena 3. Es podria dir que serà una petita reunió dels presentadors de TV3.

Tot i que actualment Susanna Griso no és activa a la cadena pública de la televisió catalana, Fa i Eyre sí que col·laboren en ella.

Telecinco: la cadena en crisi d'audiència

Sembla que aquest canvi d'aires anirà bé a ambdues periodistes, ja que fins ara havien estat vinculades a Telecinco. Una cadena que no està passant pel seu millor moment després de cancel·lar el programa de 'Sálvame'.

L'espai va deixar d'emetre's aquest estiu, després de 14 anys llargs, i diversos col·laboradors es van quedar al carrer. Laura Fa era una de les tertulianes més actives al programa. Per aquesta raó, la cancel·lació de 'Sálvame' va suposar un cop molt dur per a ella.

A més, un altre dels formats més populars de Telecincotambé està passant per una mala època. El programa d'Ana Rosa Quintanano està presentant els resultats esperats, ja que sembla que l'audiència de Telecinco se n'ha anat al costat de 'Sálvame'.