Primer pla de José Fernando Ortega seriós amb una gorra i un auricular a l'orella

José Fernando Ortega ja està recuperat i hi ha proves que ho demostren

José Fernando Ortega ha iniciat una nova etapa vital

José Fernando Ortega ha tingut una vida realment complicada, que ara sembla que s'està reconstruint a passos de gegant. Sí, perquè està a punt de deixar enrere el seu ingrés al Centre San Juan de Dios de Ciempozuelos, on ha estat tractant els seus diferents problemes.

José Fernando ja ha començat a passar més temps fora de l'esmentat psiquiàtric i això ens ha deixat imatges realment positives. Així és, imatges que exerceixen com a proves que està recuperat, feliç i disposat a afrontar una nova etapa vital.

Les imatges de José Fernando Ortega que deixen clar que es troba molt bé

José Fernando Ortega ha tingut problemes de salut mental, amb les addiccions i també conflictes amb la justícia. Per això una jutge va determinar el seu ingrés a l'esmentat centre madrileny per ser tractat. Nou anys són els que hi ha passat allà intern, però ha arribat el moment de deixar enrere tot això.

El fill d'Ortega Cano és molt a prop de complir definitivament aquest internament i quedar en llibertat. I mentre espera que aquell dia es produeixi, el jove ha començat a passar més temps fora del psiquiàtric, concretament els caps de setmana. Aquest estiu, per exemple, ha compartit molts moments en família i a casa que han deixat clar que està absolutament recuperat.

En aquesta temporada estival, a José Fernando l'hem vist en nombroses publicacions que la seva germana, Glòria Camila, ha fet a les xarxes socials. Hem comprovat que està feliç amb aquesta nova etapa vital i és que així ho ha demostrat amb el seu somriure permanent a totes aquelles.

Storie de Gloria Camila a Instagram amb Michu, José Fernando Ortega, Chayo Mohedano i la seva parella prenent unes copes el 10 d'agost del 2023
José Fernando Ortega ha estat compartint moments en família aquest estiu | Instagram, @gloriacamilaortega

S'ho ha passat d'allò més bé anant a l'aniversari eivissenc, passejant amb aquesta per Madrid i fins i tot fent escapades en família. Instants dels quals hem tingut coneixement per les esmentades xarxes i que deixen de manifest que està perfecte. Sí, que s'ha recuperat dels problemes i que està capacitat per iniciar una nova etapa vital.

Storie de Gloria Camila cantant amb el seu germà José Fernando en el seu cotxe
José Fernando Ortega s'ha mostrat feliç al costat de la germana | Instagram, @gloriacamilaortega

És clar que el seu internament, haver estat aïllat de tots els problemes familiars i haver rebut assistència professional l'han ajudat moltíssim. Com també li haurà servit de gran ajuda el constant suport dels seus éssers estimats i l'afecte de la seva filla. Una petita amb qui aviat podrà conviure sota el mateix sostre ara que s'ha donat una nova oportunitat amb la seva mare, Michu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Els possibles plans de José Fernando Ortega

José Fernando Ortega ja està preparat per afrontar un nou camí a la seva vida. Un nou camí en què pot optar per passar per l'altar amb la noia i mare de la seva filla. I és que després de la reconciliació que han viscut, podrien estar disposats a segellar definitivament el seu amor com és el seu somni.

Foto familiar de José Fernando Ortega amb Michu i la seva filla
José Fernando Ortega podrà iniciar una nova vida al costat de la filla i de la parella | Cedida

Sobre el seu futur laboral hi ha molts rumors. Tot i això, el que ha anat cobrant més pes és el que indica que el seu pare podria haver-li trobat feina. Segons sembla, tenint en compte la formació d'informàtica que ha realitzat, li hauria buscat lloc als seus negocis.

En concret, s'especula que José Fernando podria exercir com a gravador de dades o un lloc similar a les empreses del torero. Tanmateix, tampoc es descarta que Ortega animi el seu fill gran a continuar estudiant en l'esmentat camp per així poder aspirar a ocupacions de més importància.

Així, Ortega Cano ho va afirmar recentment a Europa Press: «Té valors per estudiar. Jo crec que li posarem en allò que més li agradi perquè ho faci el millor possible. És un noi fantàstic, una gran persona i faré tot el possible a la meva vida per donar-li tot el que necessiti».