Primer pla de Marc Ribas

L'audiència de TV3 esclata amb l'últim programa de Joc de Cartes: «No es va emetre»

Els seguidors del programa han esclatat contra TV3

'Joc de Cartes' va acabar dimecres passat, 24 d'agost, la temporada amb magnificència. La pitjor nota de la història del programa va fer parlar molt i l'audiència es va mostrar molt indignada. Aquest dimecres, 30, s'han reviscut alguns dels 'millors' moments de la temporada.

Podríem dir que 'Can Miserias' ha estat el protagonista de l'edició, i no pel menjar precisament. La qualificació que van rebre, un 3'1, va ser molt comentada fins al punt que van ser molts els que van empatitzar amb Oriol Vallet, el propietari. A més, també es va recordar l'actitud prepotent de l'Érik Sureda, de Can d'Oru, un altre dels protagonistes de l'edició.

Aquests i molts més van ser alguns dels moments que es van poder reviure ahir a la nit, al capítol resum de l'edició, on l'audiència va esclatar contra la corpo. Doncs sembla que el programa no ha complert les expectatives de l'audiència, i això ha fet esclatar molts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«Cada vegada dura menys»

El que pretenia ser un capítol graciós, amb els millors moments de la temporada, per fer riure l'audiència va estar molt lluny. Van ser molts els que van criticar TV3 per haver apostat pel capítol.

«Si vull veure els millors moments me'n vaig a TV3 a la carta i em poso els programes que vulgui. Quina merda és aquesta?», va esclatar un dels seguidors del programa.

«Què dius ara? Buf, em sap greu, però avui no», va indicar un altre.

Altres van assegurar que la temporada se'ls ha fet molt curta, una qüestió que ha fet reaccionar múltiples usuaris. Doncs, segons indiquen els seguidors del programa, la corpo hauria promocionat més episodis dels que s'han emès.

«Ostres que pocs capítols, oi? O se m'ha fet curt a mi», o «Cada vegada dura menys, igual que 'Crims' i 'El Foraster'. Feu-vos-ho mirar», van ser alguns dels comentaris que va rebre el programa.

Les crítiques més dures van fer referència a la promoció que va fer la CCMA sobre la temporada. Segons diversos seguidors, havien dit que en un capítol hi participaria el rei de les pizzes, i que en un altre es buscaria el millor restaurant d'Andorra. Evidentment, dos episodis que no s'han emès.

Un motiu que, sens dubte, ha fet esclatar l'audiència. «Però si vau anunciar que un capítol era d'Andorra i no s'ha emès!», o «Ja?! Però si van dir a la ràdio que participava el rei de les pizzes i no ha sortit!», van indicar els usuaris.

A tot això, se li suma la decisió de la televisió catalana de fer descansar el programa. Vist el que s'ha vist, la decisió ha estat correcta, ja que sembla que ja n'han tingut prou.