Primer pla d'Agnès Marquès

Sorpresa pels canvis de TV3 amb el programa d'Agnès Marquès: «Molt per fer»

La presentadora compta els dies per estrenar-la

Dilluns és un dia de nous inicis a TV3. Comença una nova temporada, la temporada en què es volen establir com la televisió de referència, i el programa d'Agnès Marquès és una de les grans apostes.

Agnes Marquès, una de les presentadores estrella, tornarà a estar al comandament del 'Planta Baixa'. De fet, ja fa uns dies que la presentadora ha tornat de les vacances per ultimar els últims detalls de la nova temporada. Tal com ja els vam explicar, el 'Planta Baixa' ha patit algunes modificacions.

La principal novetat del programa és que el seu horari patirà canvis. Fins ara, s'emetia de 16.45 a 20.15 hores, però a partir de dilluns, 4 de setembre, ho farà des de les 17.30 fins a les 19.15 hores. Per tant, l'emissió del programa es veurà reduïda en dues hores.

Tot i això, no tot són males notícies per a la presentadora. A partir de dilluns estrenarà un nou plató i remodelarà gran part dels seus continguts. Aquest dimecres, mitjançant els comptes d'Instagram dels membres de l'equip, hem pogut conèixer alguns dels detalls del nou plató.

«Queda molt per fer»

Les imatges publicades per diversos membres de l'equip del programa han revelat com serà la imatge gràfica nova del programa. S'ha apostat per un plató amb colors molt vius: lila, taronja, vermell i blanc. La mateixa Agnès Marquès ens ho va avançar fa uns dies a través del seu compte:

Story d'Agnès Marquès ensenyant el nou plató del 'Planta Baixa' de TV3
El 'Planta Baixa' tindrà una imatge molt diferent. | TV3

Assegurava que quedava molt per fer, però aquest dimecres hem pogut veure alguns avenços. En una imatge juntament amb el nou company, Marc Ferragut, la presentadora ha donat més detalls sobre com serà el nou programa.

La nova 'casa' d'Agnès Marquès serà també la d'Helena García Melero, la seva estimada companya. I és que, el nou plató de la periodista estarà situat als estudis que Mediapro té a la Diagonal de Barcelona. Justament, el 'Planta Baixa' i el 'Tot es Mou' s'emetran des del mateix estudi.

Imatge del nou plató del 'Planta Baixa', d'Agnès Marquès
Les proves al nou plató ja han començat. | Instagram, @marquesagnes

Tal com es pot apreciar a les imatges, les proves al nou plató ja han començat. Sembla que, ara sí, Agnès Marquès ho té tot llest per encarar la nova temporada.