Primer pla de la periodista Susanna Griso

Susanna Griso sorprèn i explica què va passar amb el seu exmarit, el català Carles Torras

La presentadora ha donat detalls sobre la relació que manté amb el seu exmarit

Susanna Griso ha tornat de les vacances i ha trencat el silenci. Aquest dilluns, 4 de setembre, la catalana ha començat la que serà la seva 17 temporada al capdavant d''Espejo Público', i ha trencat el silenci sobre la seva separació.

Igual que a molts dels seus companys de la seva professió, se li han acabat les vacances. Unes vacances que ha espremut al màxim: se n'ha anat a desconnectar a Indonèsia, i ha aprofitat per avançar amb les reformes de casa seva. Aquest dilluns ha tornat, i ho ha fet amb magnificència.

La dissetena temporada de la presentadora ha arrencat amb novetats. Aprofitant que ja no competeix amb Ana Rosa Quintana, l'espai ha optat per renovar i canviar la imatge. En aquest mateix espai, la presentadora ha aprofitat per pronunciar-se sobre la separació amb Carles Torras.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Susana Griso trenca el silenci

La catalana ha trencat el silenci aquest dimarts, 5 de setembre, en una entrevista amb l'humorista argentí Edmundo Arrocet. Quan li ha preguntat pel seu estat després de la mort de María Teresa Campos, la seva exparella.

Sens dubte, una entrevista molt polèmica. Doncs, l'humorista va parlar molt malament de la periodista i de les dues filles, Terelu i Carmen Borrego. Va indicar que no es parlaven des de feia sis anys, quan van deixar la relació.

Quan un col·laborador del programa ha indicat que Edmundo era un cínic per mostrar-se dolgut per la mort de Campos, Susanna Griso l'ha defensat, referint-se a la seva ruptura.

«Quan hi ha ruptures en les relacions, si la ruptura ha estat dolenta, el contacte amb les persones es perd. Però això no vol dir que els sis anys que Edmundo ha estat amb María Teresa no hagin estat plens de felicitat», va indicar. Just després d'això, la catalana va ser preguntada per la relació amb les exparelles.

«Jo sí que guardo un bon record. No acostumo a acabar malament amb les meves parelles, però reconec que pot passar», va indicar Griso. La periodista ja fa gairebé 3 anys que es va separar de Carles Torras, amb qui té tres fills en comú: Jan, Mireia i Dorcette.

Actualment, la presentadora ha passat pàgina i està sortint amb Iñigo Rodríguez Afán de Ribera, un empresari espanyol.