Primer pla de Jordi González serio presentant un programa

Les audiències aclareixen si el català Jordi González ha tornat a triomfar a TVE

Les audiències han estat molt contundents sobre el presentador català

Novament, les audiències han aclarit si Jordi González torna a sumar un nou èxit a la seva trajectòria a TVE. En concret, amb la seva feina al capdavant del programa 'Lazos de sangre' que s'emet a La 1.

I és que els espectadors televisius han demostrat que sí, que continua aconseguint setmana rere setmana el seu suport. És a dir, que el format segueix interessant, per la qual cosa tot fa indicar que té un ampli futur al davant.

Les audiències evidencien que Jordi González triomfa de nou

Les darreres audiències eren avui molt esperades, ja que hi havia interès a conèixer qui va liderar el 'prime time'. I la veritat és que no hi ha hagut cap sorpresa al respecte. Sí, perquè la primera posició la va ocupar la sèrie 'Hermanos', d'Antena 3, que va aconseguir un 14,1% de 'share' i 1.236.000 espectadors.

Encara que també hi havia curiositat per saber si González havia tornat a aconseguir una bona audiència amb 'Lazos de Sangre'. I s'ha sortit ràpidament de dubtes: sí. En aquest cas, amb un programa especial sobre María Teresa Campos, que havia mort al matí.

Fins ara les audiències aconseguides pel català amb aquest format havien estat rondant entre el 10% i el 8%. I de fet, es consideraven un triomf per a La 1, tenint en compte els seus competidors. Doncs bé, ahir a la nit van tornar a situar-se en aquests percentatges.

Jordi González presentant el Llaços de Sang de Mocedats a La 1
Les audiències han tornat a donar suport a ell i a 'Lazos de Sangre' | RTVE

Exactament, el documental sobre la malaguenya va aconseguir un 8,7% de 'share' i un total de 858.000 seguidors. Però és que el debat posterior va créixer fins al 10% i va obtenir al voltant de 590.000 espectadors. Per això va passar a ser la tercera opció preferida de la nit, després de la sèrie d'Atresmedia i la pel·lícula 'Ice Road' de Telecinco, que va obtenir un 11,4 %.

Tanmateix, això no és tot. I és que les audiències d'ahir també han determinat que el lliurament especial del programa presentat pel català va obtenir una altra dada realment interessant i important. Aquesta és que més de 3,5 milions de televidents en algun moment van connectar amb aquest programa.

Un format el d'ahir a la nit que, com ell mateix va indicar, «ho hem fet amb afecte i cura dedicat a una dona que ha marcat la història de la televisió en aquest país. Els meus companys i companyes porten hores, hores i hores treballant perquè hagi sortit tan bé com sigui possible. Si ho hem fet bé ha estat gràcies a la feina de tots ells».

Per tant, TVEha aconseguit remuntar gràcies a les audiències que 'Lazos de Sangre' ofereix, ja que és una aposta segura i que, encara que no sigui líder, manté un públic molt fidel setmana rere setmana. Així que no hi ha dubte que el futur del català estigui més que assegurat de moment.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La història de María Teresa arrasa les audiències d'ahir

Les audiències d'ahir a la nit, com hem vist, han estat molt positives per a Jordi González i el seu equip. I és que van aconseguir 'enganxar-les' amb un bon plantejament sobre la protagonista.

Així, es va fer un interessant repàs per la vida personal i professional de María Teresa Campos. Es va analitzar la seva fascinant carrera als mitjans, però també el seu matrimoni, el seu patiment per amor o la relació amb les seves filles. Sense oblidar les grans pèrdues de la seva vida, com la del marit, el seu amic Paco Valladares o Jesús Hermida.

Però també va resultar molt atractiu per al públic que es comptés amb el testimoni directe de companys de 'La Campos' que hi havien treballat. Així van explicar moltes anècdotes des de Mariló Montero fins a Rosa Villacastín passant per Alonso Caparrós o Irma Soriano, entre d'altres.