Imatge d'Aleix Puig, guanyador de 'Masterchef' i creador de Vicio

Aleix Puig, guanyador de 'Masterchef', obre un nou restaurant a Catalunya

El català va guanyar l'edició del 2019

Bones notícies per a Aleix Puig i la seva cadena de menjar ràpid Vicio. Després d'aterrar i consolidar-se a la capital catalana el 2021, la marca està preparant una nova obertura.

Tal com ha informat Metrópoli, el nou local s'inaugurarà a Sant Adrià de Besòs, al barri de Sant Joan Baptista, al costat del conegut Boca Bocata.

Segons ha pogut saber, la cadena catalana està ultimant els detalls finals per a la gran inauguració. A més, busca cuiners i ajudants de cuina a diversos portals d'ocupació per a l'obertura.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Només per emportar

Segons ha informat el mitjà esmentat anteriorment, el local seguirà la seva estratègia i només oferirà menjar a domicili. És a dir, no serà possible dinar o sopar al local. Només estarà disponible l'opció de delivery o take away.

Així, el local ubicat a la Via Augusta de Barcelona, el primer inaugurat, serà l'únic que mantindrà els dinars i sopars presencials.

Per promocionar l'obertura, la cadena de restauració ha volgut anar més enllà: ha creat nous productes per promocionar l'obertura. Es tracta de tres models diferents d'estoretes de Vicio, que es vendran fins que s'esgotin existències.

Aquestes tenen diferents eslògans. «Si creues aquesta porta potser et donen el teu», «Vicio», o «Vice is Nice» són els tres eslògans que es poden llegir a les estoretes.

Vicio continua creixent

L'èxit de la cadena jove es traslladarà al centre de la ciutat amb una nova seu. Un local de quatre plantes, l'antic teatre Helena, serà la nova oficina de la cadena. Hi treballaran unes 60 persones, que seran les encarregades de gestionar i afrontar el creixement de la companyia.

Segons ha informat l'Economista, la nova oficina tindrà una imatge completament nova i diferent. Comptarà amb tobogans i DJ per innovar el concepte de treball, sense obviar les sales de reunions 'tradicionals'.

Actualment, la companyia conitnua creixent de la mà de Puig i del seu soci, Oriol de Pablo, que compten actualment amb una xarxa de 21 cuines repartides a 12 ciutats.