Gustavo Guillermo, xofer de María Teresa Campos, com a concursant de GH VIP

El xofer de María Teresa, fora del testament: 'No rebrà ni un euro'

María Teresa Campos no va incloure el seu xofer Gustavo, que considerava família, a l'herència

El que va ser xofer de María Teresa Campos durant anys, Gustavo Guillermo, s'ha convertit en un dels fitxatges estrella de 'Gran Hermano VIP 8'.

María Teresa, que va morir el 5 de setembre amb 82 anys, sempre va considerar Gustavo com a part de la seva família, el fill que mai no va tenir. I ell, per la seva banda, confessava que la va estimar com una mare.

Gustavo, fitxatge estrella de 'GH VIP 8'

"Em trobo feliç per ser aquí, però la pena la porto per dins. Això ha estat un regal", va dir a Marta Flich en arribar al plató.

La seva entrada al reality es produïa tan sols nou dies després de la mort de María Teresa. Això sí, la presentadora de 'GH VIP 8' aclaria que la seva participació estava confirmada des de feia molt de temps abans.

Fotografia oficial de Gustavo Guillermo a 'GH VIP 8'
Gustavo, el xofer de María Teresa, fitxatge estrella de 'GH VIP 8' | Mediaset

"Vaig decidir venir abans d'estiu i ella hauria volgut que fos aquí perquè ella sempre em deia que agafés qualsevol oportunitat. Jo abans havia renunciat a altres coses, però aquest era el moment, soc aquí per ella i li faig un petó al cel", va afegir molt emocionat.

"Jo vaig perdre la meva mare fa anys i ella era la meva segona mare. Si jo tenia un problema li ho explicava ella, si ella tenia un problema m'ho explicava a mi”, explicava des del confessionari de casa de Guadalix de la Serra.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

En arribar Gustavo també va afirmar que tant Terelu Campos com Carmen Borrego estaven d'acord amb la seva participació en el reality.

Fins i tot que, li havien donat ànims: "Vaig parlar amb elles fa uns dies. Els vaig comentar que entraria i els semblava bé”. I aclaria: “Ahir vaig tenir una trucada molt bonica amb elles, desitjant-me sort. I des d'aquí els envio un petó molt gran a totes dues”.

"No rebrà ni un euro"

Tot i això, malgrat que María Teresa el considerés com un fill, sembla que no ha estat motiu suficient perquè l'inclogués en el seu testament.

Almenys així ho ha confirmat el periodista Aurelio Manzano al programa 'Fiesta': "No rebrà ni un euro de l'herència de María Teresa Campos. No en serà un dels beneficiats".

Unes paraules que han sorprès tothom amb què podrien prendre força els rumors d'enfrontament de la relació del xofer amb les Campos.

Imatge de Gustavo Guillermo amb María Teresa Campos, tots dos seriosos al carrer l'any 2020
Gustavo, el xofer de María Teresa, fora del testament | Europa Press

Unes especulacions que van sorgir quan Gustavo va dimitir del seu lloc com a mà dreta de María Teresa.

"No ens esperàvem que, de sobte, en un moment en què la meva àvia estava malament, presentés aquesta dimissió. Aquí és quan van començar les negociacions de 'Gran Hermano'. Intuíem que podia ser per això, també per rumors, però ningú li va dir res", deia Alejandra Rubio, fa uns dies.

"La informació que tinc és que no hi ha testament i tant Carmen Borrego com Terelu Campos, les seves filles, seran les úniques hereves de la seva mare. Si a Gustavo li tocava alguna cosa, Teresa l'hi haurà donat en vida", afegia Aurelio Manzano en el citat programa de Telecinco.