Primer pla d'Alexia Rivas a un photocall de Codorniu

Alexia Rivas fa una confessió que aclareix els dubtes dels fans de 'Supervivientes'

Alexia Rivas ha parlat clar i net d'una qüestió molt personal

Alexia Rivas és col·laboradora de 'Supervivientes' i té moltíssimes ganes de conèixer qui guanyarà aquesta edició. Durant l'actual edició, Rivas hi ha participat activament tant a plató com a l'illa, perquè se'n va anar a Hondures una setmana com a fantasma del passat. I durant aquest temps ha cridat l'atenció pel seu apropament a un dels concursants.

Alexia ara ha fet una confessió sobre la seva situació sentimental i això ha aclarit els dubtes dels fans del 'reality' sobre el recent 'flirteig' del qual tothom parla.

Alexia Rivas admet el que molts espectadors sospitaven

L'ex d'Alfonso Merlos va participar en 'Supervivientes' fa dos anys i aquestes darreres setmanes ha tingut l'oportunitat de reviure'n l'experiència. Amb Ana María Aldón ha estat a l'illa com a fantasma del passat. I allà, entre altres coses, hi ha tingut més d'un conflicte amb els concursants.

Tanmateix, Alexia sap que el que més ha cridat l'atenció del seu pas per Hondures ha estat el seu acostament amb Bosco. Van tenir un flirteig tan evident que no hi van faltar els somriures còmplices, l'intercanvi d'afalacs i, fins i tot, els regals. Fruit d'aquesta complicitat, ella va arribar a manifestar a Espanya: «Tinc les coses tan clares que tinc un somriure permanent durant les 24 hores».

Captura de 'Supervivientes' de Bosco Martínez-Bordiú i Alexia Rivas dormint junts el 6 de juny de 2023
Alexia Rivas ha flirtejat amb Bosco a l'illa. | Mediaset

Rivas, malgrat la situació, no ha volgut entrar en detalls de què va passar amb el jove. Encara que les seves rialles quan li preguntaven per això delataven que havia sorgit alguna cosa entre tots dos. Per això, els espectadors del 'reality' han sospitat que potser podrien tenir una relació fora del concurs.

I la veritat és que aquests rumors ara, en certa manera, s'han confirmat. Sí, perquè hi ha qui ha vist en les darreres paraules de la col·laboradora una confessió que està oberta a conèixer-lo millor.

Exactament, ens estem referint a la resposta que Alexia ha donat a un seguidor a Instagram que li ha preguntat com està el seu cor. I és que ella ha manifestat el següent: «Molt tranquil i molt bé. Estic en una època d'amor amb mi mateixa i en què no busco absolutament res. Encara que, si hi arriba, tampoc no hi tanco les portes. Crec que les millors coses arriben quan no les esperes».

Storie de Alexia Rivas contestant una pregunta sobre la seva vida sentimental
Alexia ha insinuat que podria estar oberta a conèixer algú, potser és Bosco. | @alexiaarivas, Instagram

A més de deixar clar que no tanca la porta a un nou amor, com podria ser Bosco, ha donat una dada important. Ha exposat que, si en fes el pas, seria perquè té amb ell més que una atracció física. Les seves paraules exactes han estat aquestes: «Quan decideixi estar amb algú, és perquè compartim valors de veure la parella com un equip, el compromís incondicional i la lleialtat».

Alexia Rivas podria allunyar-se'n després d'això que ha passat

Alexia Rivas ha conegut en les últimes hores que Bosco ha començat a acostar-se a una altra concursant a 'Supervivientes'. Ens estem referint a Adara.

La col·laboradora els ha pogut veure compartir llit, flirtejar i dedicar-se tota mena de miradetes i somriures. De fet, a plató ella ha dit: «Estic flipant». I ha insinuat que podria ser una estratègia de la participant: «En un vídeo se la veu dient com em semblaria aquest acostament… però, si estàs lligant, no te'n recordes de mi, et quedes amb ell i ja està».

Imatge de Bosco Martínez-Bordiú amb Adara Molinero en la Palapa de Supervivientes 2023
Alexia està al·lucinant amb l'acostament que està veient. | Mediaset

I n'hi ha més. Les últimes hores han començat a sorgir rumors que indicarien que els dos companys d'illa i tancament haurien fet un pas més. S'especula que han tingut una nit de passió i, per això, en aquest cas segurament Alexia ja no voldria saber res de Bosco.

Caldrà esperar per sortir de dubtes sobre qui ocuparà finalment el cor del noi.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!