Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alexia Rivas a la televisió seriosa amb la boca oberta i dues retallades d'Omar Sánchez i Anabel Pantoja mirant-se serioses amb una explosió pel mig

Alexia Rivas destapa per què Omar Sánchez està tan dolgut amb Anabel Pantoja

Alexia Rivas revela la raó de l'immens dolor que va patir Omar Sánchez el dia que va descobrir el seu embaràs

Omar Sánchez ha tornat a ser notícia a causa d'una revelació impactant. Recentment, vam conèixer la seva ruptura amb Marina Ruiz. La parella va decidir trencar perquè no van poder portar de la millor manera una relació a distància.

Fa uns dies, va tenir lloc el primer episodi de Me quedo conmigo, en què Marina Ruiz va explicar el motiu de la seva ruptura amb Omar. A més, el va portar al programa per parlar de totes aquestes coses que mai s'havien dit.

En una de les revelacions, la influencer va revelar que Omar mai havia arribat a superar la relació amb Anabel Pantoja. Més tard, ell mateix ho va poder explicar detingudament al programa.

Primer pla d'Omar Sánchez a 'Pesadilla en el Paraíso'
Omar Sánchez revela el seu dolor després d'assabentar-se de l'embaràs d'Anabel Pantoja | Mediaset

El motiu pel qual Omar Sánchez està molest amb Anabel Pantoja

La periodista Alexia Rivas ha destapat el dolor profund que Omar va sentir en assabentar-se de l'embaràs de la seva exparella, Anabel Pantoja. El motiu és que aquesta notícia va arribar en un moment particularment difícil per a ell.

"En aquell moment Marina, la seva exparella, estava recollint les coses de casa seva", va comentar Alexia.

Primer pla d'Alexia Rivas a 'Ya es mediodía'
Alexia Rivas revela com es va sentir Omar Sánchez en conèixer l'embaràs d'Anabel Pantoja | Mediaset

La periodista va explicar que just en el moment que es va assabentar de la notícia, acabava de trencar la seva relació amb Marina. Per aquest motiu la seva angoixa i neguit es va intensificar encara més.

Al programa anteriorment esmentat va confessar: "El pitjor moment d'aquest any per a mi, sens dubte, ha estat quan m'aixeco i em desperto amb una portada que la meva exparella està embarassada".

Assabentar-se d'una notícia tan important així com així, de la nit al dia, va causar malestar a Omar. Sobretot sabent que ell sempre ha volgut tenir fills amb Anabel, però ella sempre s'ha mostrat reticent.

L'impacte era tan gran que no s'ho podia creure. "No em fa pena que el fill d'Anabel podia haver estat meu, però sí que és cert que m'ha sorprès. Em va impactar, però són coses que passen a la vida i tot passa per alguna cosa, oi?", va declarar.

Plànol mitjà d'Omar Sánchez assegut a 'De Viernes' amb rostre seriós
Omar Sánchez explica com es va prendre la notícia de l'embaràs d'Anabel Pantoja | Mediaset

Més tard, la sorpresa va acabar convertint-se en aclaparament. Com es feia presagiar, davant d'una notícia així, les mirades s'hi van fixar.

"Però aquell dia per a mi va ser força dur perquè se'm va ajuntar la meva ruptura amb Marina i tota la premsa trucant-me", va declarar.

Per aquest motiu es va veure obligat a apagar el telèfon a causa de l'allau de trucades i missatges dels mitjans de comunicació.

"Tenia el cap que vaig haver d'apagar el telèfon. Vaig passar tot el dia plorant. Quan veig la portada d'Anabel dic 'que ràpid', en el sentit que es queda embarassada amb una persona que fa poc temps. Dic 'tenien pressa, no?'", va exposar.

Amb aquesta declaració, Omar va deixar clar que va viure un dels pitjors dies de la seva vida. La combinació d'esdeveniments va acabar per sobrepassar-lo.

Tot i això, Omar Sánchez va recalcar que ja no sent res per Anabel. "Per Anabel avui no sento res, ens vam trobar fa poc en un festival, però no ens vam dir ni hola".