Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Gustavo Guillermo somrient en vestit blau i braços creuats, Terelu Campos seria en blazer negra brillant i María Teresa Campos seria amb jaqueta vermella

El lleig de Terelu Campos a Gustavo Guillermo a la missa de María Teresa Campos

Terelu Campos decideix no convidar a Gustavo Guillermo a l'homenatge pel 83 aniversari de María Teresa Campos

Terelu Campos torna a ser a l'ull de l'huracà. En aquesta ocasió ha estat per la recent cerimònia que han celebrat en honor als 83 anys que hauria fet María Teresa Campos. Un esdeveniment en què s'han pogut veure molts familiars i amics de la famosa periodista.

Tot i això, ha saltat la sorpresa en descobrir qui no era present a l'acte. Es tracta de Gustavo Guillermo, el que va ser xofer de la presentadora durant tota la seva carrera.

De fet, s'ha revelat que la raó per la qual no ha acudit a l'acte és perquè ni tan sols estava convidat.

María Teresa Campos i Gustavo Guillermo amb ulleres de sol dins un cotxe
Gustavo Guillermo no ha pogut acudir al seu homenatge | GTRES

El motiu pel qual Terelu Campos no ha convidat Gustavo Guillermo a l'homenatge de la seva mare

La cerimònia en honor al 83 aniversari de María Teresa Campos va ser un esdeveniment emotiu i significatiu. Amics propers i familiars es van reunir per recordar i celebrar la vida de l'emblemàtica periodista.

Tot i això, l'absència de Gustavo Guillermo ha deixat una ombra sobre l'esdeveniment. Ha deixat perplexos a molts, incloent-hi amics i seguidors de la família.

Terelu Campos ha estat durament criticada per la seva decisió de no convidar Gustavo Guillermo a la cerimònia. Sembla que, tant Terelu Campos com Carmen Borrego, porten sense parlar amb ell més de dos mesos. Per això aquest seria el motiu pel qual no han contactat amb ell.

Captura de Terelu Campos com a col·laboradora de Matiners a La 1
El lleig gest de Terelu Campos en no convidar Gustavo Guillermo | RTVE

De moment, no se sap la raó per la qual s'ha pogut produir aquest distanciament. El que ha quedat clar és que no s'han acordat o no se n'han volgut recordar en un dia tan important.

No hi ha dubte que l'exclusió de Gustavo ha estat vista com una manca de reconeixement a la seva dedicació i lleialtat a María Teresa. De fet, a les xarxes el categoritzen com un "gest lleig" cap a ell.

Molts han expressat el seu suport a Gustavo, destacant-ne la lleialtat i la dedicació a María Teresa durant tants anys. Altres han criticat durament Terelu per la seva decisió, veient-la com un acte injust i desconsiderat.

Gustavo, per part seva, ha mantingut una postura discreta i respectuosa davant la situació. Tot i no haver estat convidat, ha decidit guardar-hi silenci.

La relació de Gustavo Guillermo amb María Teresa Campos

Cal ressaltar que Gustavo Guillermo no era només el xofer de María Teresa Campos. Van compartir una relació que anava més enllà del que era professional, es va convertir en un confident i en un suport constant per a María Teresa.

Gustavo Guillermo al confessionari de GH VIP durant el sisè debat
Gustavo Guillermo no ha estat convidat a l'homenatge a María Teresa Campos | Mediaset

La periodista sempre va destacar la importància de Gustavo a la seva vida. Durant molts anys, va ser considerat com un membre més de la família, al punt de ser vist com un tercer fill per ella mateixa.

Per aquest motiu, després de conèixer l'enllaç tan especial que mantenien tots dos, ha sorprès tant la seva absència en l'homenatge. Un fet que segueix generant moltes especulacions sobre les raons darrere de la decisió de Terelu Campos. Veurem si es pronuncia sobre això en els pròxims dies.