Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del príncep Guillem seriós en vestit oficial al costat de Kate Middleton seriosa en vestit blanc i negre i barret i un emoji explotant

Kate Middleton i Guillem, esquitxats per una altra deslleialtat: a casa seva

La infidelitat històrica a Adelaide Cottage torna a generar polèmica per a Kate Middleton i el príncep Guillem

Kate Middleton i el príncep Guillem tornen a ser el centre d'atenció. Aquesta vegada, no per res que hagin fet, sinó per un escàndol del passat que ha ressorgit. Actualment, estan vivint a Adelaide Cottage des de l'any 2022.

Es tracta d'una casa situada a Windsor i que no té lloc per al personal a l'interior. És una de les propietats més petites de la Corona britànica.

Encara que això serà per poc temps, ja que aviat es mudaran a Anmer Hall. Un enorme habitatge ubicat a Norfolk on solen passar les vacances.

Abans de la mudança, els mitjans anglesos han tret a la llum uns esdeveniments que van tenir lloc a Adelaide Cottage ja fa diverses dècades. És la història d'un amor prohibit.

Muntatge dels principes de Gal·les amb el plató de Big Brother UK de fons
Kate Middleton i el príncep Guillem a Adelaide Cottage, escenari d'un antic afer prohibit | GTRES, Instagram, Europa Press

L'anècdota de l'afer viscut a Adelaide Cottage

Daily Mail ha estat l'encarregat de rememorar aquesta història en què hi ha deslleialtats, desamors i ruptures.

A finals dels anys 40 i principis dels 50, la princesa Margarida, germana menor d'Elisabet II, es va enamorar del capità Peter Townsend. Aquest era un heroi de guerra i assessor de la família reial.

El festeig entre ells va començar el 1947, malgrat que ell continuava casat. De fet, no va ser fins sis anys després quan es va divorciar de la dona.

Estava divorciat, cosa que complicava la seva relació amb Margarida. La societat i l'Església d'Anglaterra veien amb mals ulls els matrimonis amb persones divorciades.

Malgrat els obstacles, Margarida i Townsend estaven decidits a casar-se. Tot i això, la pressió de l'Església i les obligacions de Margarida cap a la família reial van pesar més.

Exterior de la mansió Adelaide Cottage entre arbres
Llar dels ducs de Cambridge i testimoni d'una història d'amor complicada | GTRES

El 1955, Margarida va comunicar les raons per les quals no es casaria amb ell: "M'agradaria fer saber que he decidit no casar-me amb el capità Peter Townsend. He estat conscient que, subjecte a la meva renúncia als meus drets de successió, podria haver-hi estat possible per a mi contreure un matrimoni civil", va escriure.

"Però conscient dels ensenyaments de l'Església que el matrimoni cristià és indissoluble, i conscient del meu deure amb la comunitat, he decidit posar aquestes consideracions abans que d'altres", va afegir després.

Aquesta declaració pública va ser un acte de lleialtat cap a la família i l'Església, però també un sacrifici personal significatiu. Va ser una decisió que va marcar un punt d'inflexió a la vida de Margarida, deixant una empremta inesborrable en la història de la família reial.

Exterior de la mansió Adelaide Cottage de color rosa al fons del jardí
Adelaide Cottage, l'habitatge del príncep Guillem i Kate Middleton amaga una història d'infidelitat | GTRES

Aquesta revelació ha tornat a reobrir un dels temes més candents de la Corona britànica aquell temps. La carta de Margarida i la seva decisió de no casar-se amb Townsend continuen sent un testimoni de les dificultats que enfronten els membres de la família reial a les seves vides personals.

Els mitjans de comunicació continuen explorant aquesta història, buscant paral·lelismes i contrastos amb la vida dels ducs de Cambridge. Tot i que els temps han canviat, les expectatives i pressions sobre la família reial continuen sent intenses.

Kate Middleton i el príncep Guillem s'han enfrontat a la seva quota de rumors i escàndols al llarg dels anys. Encara que la història de Margarida i Townsend va passar fa dècades, el seu llegat encara ressona a la residència reial.