Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de María del Monte somrient amb un vestit de talps taronges i grocs al costat d'Inmaculada Casal amb somrient amb un vestit de talps marró i un missatge amb un cor

Inmaculada Casal declara el seu amor a María del Monte amb un missatge significatiu

Inmaculada Casal sorprèn María del Monte amb el regal d'unes sabates on apareix un missatge cridaner

Inmaculada Casal i María del Monte són una de les parelles més estimades del panorama mediàtic espanyol. La seva relació ha estat un exemple d'amor i compromís, malgrat els desafiaments que han enfrontat els darrers mesos.

Com sabem, la parella ha travessat un període complicat psicològicament després de patir un robatori a casa seva. Un fet que va afegir un gran estrès a la seva vida quotidiana. La sensació d'inseguretat i vulnerabilitat pot ser difícil de controlar, però Inmaculada i María han demostrat una resiliència admirable.

Després de diversos mesos, la parella sembla que està recuperant la seva vida normal i es torna a deixar veure en actes públics. A més, enmig d'aquest moment delicat, Inmaculada Casal ha volgut demostrar el seu amor a María del Monte d'una manera molt especial. Ha tingut un detall amb ella amb unes sabatilles personalitzades amb un missatge molt cridaner.

María del Monte somrient amb els cabells recollits, ulleres de sol i camisa negra al costat d'Inmaculada Casal somrient mirant-la amb la mà als cabells i camisa taronja
Inmaculada Casal sorprèn María del Monte amb un regal emotiu | GTRES

Inmaculada Casal regala unes sabates amb missatge a María del Monte

Després de molt de temps, la parella es va deixar veure en un esdeveniment públic. Concretament, a la celebració d'un concert de Marc Anthony a la plaça de Sevilla.

A causa dels mals moments psicològics que estaven travessant, van decidir allunyar-se dels focus de la premsa i de les multituds. De fet, van arribar a marxar als voltants de Sevilla.

A l'esdeveniment hi ha alguna cosa que va cridar especialment l'atenció a la vestimenta de María del Monte. La cantant portava unes sabates molt cridaneres.

Pel que sembla era un regal d'Inmaculada Casal. En una de les sabatilles es pot llegir la frase “lo que diga la rubia” (en català, 'el que digui la rossa'), en clara referència a Inmaculada. A l'altra, es pot apreciar un cor, que simbolitza l'amor que comparteixen.

Les sabates de María del Monte negres amb un missatge en un i un cor a l'altre
"Lo que diga la rubia", el missatge d'Inmaculada Casal en un regal a María del Monte | GTRES

Aquest detall no mostra només l'afecte que Inmaculada té per María, sinó també el seu sentit de l'humor i la complicitat que caracteritza la seva relació.

Per aquest motiu, la premsa li va preguntar de broma que si era Inmaculada qui manava en la relació. "Són regals i els regals s'han d'acceptar sempre", va declarar María amb un somriure.

Per acabar de tancar el tema va deixar clar que la seva relació es basa a establir diversos acords. "El consens és el millor", va comentar.

Primer pla Maria de la Muntanya cara somrient
María del Monte mostra el seu agraïment pel gest de la seva parella | Europa Press

La crisi provocada pel robatori a casa seva ha estat un desafiament significatiu per a la parella. Ara bé, la seva capacitat per mantenir-se unides i trobar maneres de reafirmar el seu amor ha estat inspiradora.

El regal d'Inmaculada Casal és només una mostra de les moltes maneres en què totes dues demostren el seu compromís i afecte. A més, a través de petits gestos han trobat la manera de tirar endavant juntes després de la situació angoixant que han passat.

És una evidència que aquest episodi ha enfortit encara més la seva relació. Han tornat a demostrar que l'amor i la solidaritat poden superar fins i tot les proves més dures.

La manera com han portat aquesta crisi és un exemple per a molts, mostrant que, amb amor i comprensió, és possible superar qualsevol dificultat.