Imatge d'Alexia Rivas somrient

Alexia Rivas no pot amagar per què coneix el marit de María Pombo

Alexia Rivas ha vist sortir a la llum la seva vinculació amb Pablo Castellano

Alexia Rivas és una col·laboradora de Telecinco que també ha estat un personatge de la premsa del cor més d'una vegada. Ho va ser pel seu controvertit idil·li amb Alfonso Merlos i també, recentment, per una relació amb Román Mosteiro. Però, sembla que aquest últim 'affaire' ha arribat al final, tenint en compte que ara ha tornat a ser portada de revista per una altra història d'amor.

Ha estat enxampada per la premsa amb Mikel Lezama, un polític del PP del País Basc. El jove, a més, és amic tant de María Pombo com del marit d'aquesta, Pablo Castellano.

Alexia Rivas, 'caçada' amb el seu nou amor

La col·laboradora de Ya es mediodía ha estat aquesta setmana portada de la revista Diez Minutos. I és que aquest mitjà, en exclusiva, n'ha aconseguit imatges al costat de Mikel. En concret, les fotografies permeten veure'ls junts durant una romàntica escapada a Navacerrada, aprofitant el pont de desembre passat. Al reportatge se'ls veu molt còmplices en tot moment i fins i tot també afectuosos, especialment el noi.

Ell, de 29 anys, és el secretari del Partit Popular de Guipúscoa i també regidor de l'Ajuntament de San Sebastián, llocs als quals ha aconseguit arribar gràcies a l'impuls que li va donar Borja Semper.

Del xicot d'Alexia també se sap que és un apassionat de l'esport. De fet, és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física, entre d'altres titulacions que posseeix dins del mateix sector, i va ser jugador de futbol i també de rugbi. No es pot oblidar, a més, que ha exercit d'entrenador al Centro de Tecnificación de Aragón i que és esquiador.

Aquestes són les dades que, de moment, hi ha d'aquest noi que ha aconseguit que Rivas torni a creure en l'amor.

Alexia Rivas reconeix la relació amb Mikel Lezama

L'ex d'Alfonso Merlos ha hagut de fer front a Ya es mediodía a la portada on apareix al costat de Lezama. Ha estat molt clara: «No puc negar l'evidència, però és molt aviat per parlar de parella. Estem quedant, ens estem coneixent i ja està».

Així mateix, ha reconegut que «ens vam conèixer fa dos mesos i escaig, des d'aleshores ens hem portat molt bé». Després, davant de les insistents preguntes de com es van conèixer i entre rialles, ha revelat que va ser gràcies al programa. Pel que sembla, ell la va descobrir mentre feia zàping.

Alexia Rivas
Alexia Rivas sembla estar encantada amb aquest nou amor, d'acord amb les seves declaracions a la televisió | Europa Press

Alexia ha volgut deixar clar que és conscient que Mikel ha cridat l'atenció per la seva professió i el càrrec que ocupa, però que a ella no l'afecta. Ha afirmat: «A mi el que m'importa és la persona i ell com a persona és excepcional. Jo a ell el votaria per tot i li donaria el que volgués».

«Sé que hi haurà gent que em criticarà per la ideologia de dretes d'ell, però és que jo no miro això. A mi el que m'importa és que sigui una persona respectuosa, liberal i que em respecti, tant me fa. Dono suport a la seva feina».

En aquest punt, Miguel Ángel Nicolás ha volgut saber si al xicot de Rivas no l'inquieta que la relació el perjudiqui políticament. A això, la col·laboradora ha afirmat: «No li preocupa gens i si li preocupés això és clar que no seria el meu xicot». «Cadascú se'n va a dormir i cadascú s'enamora de qui vol».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp