Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Emma García mig somrient.

Emma García adverteix que no li donarà cap altra oportunitat després de l'engany

Emma García no pensa permetre que se sobrepassin certs límits

Emma García ha arribat al límit amb tot l'escàndol protagonitzat pels seus col·laboradors, Alba Carrillo i Jorge Pérez. Tant, que ha deixat molt clar que no pensa tolerar certes faltes de respecte dirigides cap a l'exguàrdia civil.

Jorge, de moment, es nega a parlar, però tant ell com la seva dona, Alicia Peña, ja han amenaçat de prendre mesures legals.

Emma García seriosa
Emma García dona la cara per Jorge Pérez en el seu pitjor moment | Telecinco

L'assetjament i l'enderrocament a què s'estan veient sotmesos ha arribat a un punt on la parella no pot més. Sobretot després de l'últim Deluxe d'Alba Carrillo, on relatava amb tot luxe de detalls la nit que havia passat amb Pérez.

Sent conscient de tot el que està suportant Jorge, Emma García no ha dubtat a posicionar-se al seu costat. I és que no pot evitar pensar en la seva família i en els quatre fills que té a casa.

Imatge d'Alba Carrillo durant una entrevista a 'Sábado Deluxe'
Alba Carrillo ha explicat detalls molt íntims de la seva trobada amb Jorge Pérez | Telecinco

«Per nosaltres pot ser una broma, però per a la persona que és fora i lluny d'aquest espectacle potser no és una broma», sentenciava molesta la presentadora.

«Per ell això no és un espectacle ni és una broma», recordava als companys. Això, mentre Alba roman aliena a qualsevol consell o recomanació que li puguin fer. La model no s'ha tallat a l'hora de carregar contra Jorge, amb qui assegura que s'hauria vist més d'una vegada.

Jorge Perez i Alba Carrillo al plató de Fiesta
Captura del programa 'Fiesta' de Bea Jarrín, amiga de Jorge Pérez i d'Alba Carrillo | Telecinco

«Això ve de lluny encara que ell ho vulgui negar, no estaven tan bé amb la seva dona…», deixava caure Carrillo.

Tot i el pas de les setmanes, les aigües no s'han calmat, sinó que tot ha empitjorat. Per això, Jorge està començant a perdre la paciència.

Emma García, preocupada per Jorge Pérez després de sortir a la llum el seu escàndol

Tot i que l'únic cop en què s'ha pronunciat ha estat a través d'un comunicat, fonts properes asseguren que ja està prenent mesures legals.

D'aquesta manera, hauria enviat un avís a Telecinco perquè «s'abstinguin de difondre informació difamatòria, injuriosa o calumniosa». També de «fer valoracions sobre la vida íntima i sexual dels nostres mandants», transmetia el seu advocat mitjançant un comunicat.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez pren mesures per protegir la seva família | Catalunya Diari

L'exguàrdia civil no pensa tolerar que li destrossin la família d'aquesta manera i tothom té moltes ganes d'escoltar la seva versió de la història.

Pérez ha tingut temps de meditar molt bé els seus pròxims moviments per fer callar aquells que asseguraven que estava preparant una exclusiva o pactant la seva entrada en un nou 'reality'.

Res més lluny de la realitat, ja que Jorge s'ha contingut en tot moment. Precisament per això, cada cop són més els que es posen de part seva.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill. | Instagram: @jorgeperezdiez

Un és Joaquín Prat, que considera que «Alba s'ha passat molt explicant detalls, hi havia coses que si se les hagués estalviat, hauria quedat molt millor».

Molt emprenyat, Prat també li retreia a l'Alba que s'hagi atrevit a parlar sobre la mida del penis de Jorge. «Que en ple 2022 estiguem parlant de la mida del penis d'un senyor a la televisió és una cosa que, de veritat, em fa venir calfreds», sentenciava. «No té cap mena de rellevància».

Del que no hi ha dubte és que la informació sobre aquest tema s'ha anat distorsionant tant que ja ni tan sols es pot trobar la diferència entre el que és cert i el que no.

A Sálvame arribaven fins al punt d'analitzar la funda del sofà on suposadament la parella s'havia ficat al llit a casa de Marta López, un xou que molts consideren força lamentable.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp