Així llueix el rostre retocat de Jesús Vázquez

Jesús Vázquez parla de l'acomiadament que canviarà la història de Telecinco

Jesús Vázquez se sincera i explica la veritat

Jesús Vázquez ha fet un gir a la seva vida aquesta mateixa setmana. El presentador ha estrenat nou programa aquest dilluns a la cadena de Telecinco. The Bachelorette serà la nova aposta de la cadena que tindrà un format nord-americà.

Jesús Vázquez es veurà embolicat completament en aquest gran programa. On Sheila, una noia amb el propòsit de trobar l'amor, tindrà als seus peus 20 pretendents disposats a sortir amb ella.

El gallec es troba actualment molt content de la seva professió i de poder fer televisió. Tant que ha donat alguna declaració al respecte on se'l veu molt il·lusionat.

Jesús Vázquez esmentava: «Com no la mantindré, si la meva feina és meravellosa. És una feina, però són experiències increïbles de la vida». Fent referència al seu compromís amb Telecinco.

Per ell, aquest nou format ha estat tota una experiència de què ha gaudit al costat de Sheila. No ha tingut bones experiències en l'amor i ha decidit endinsar-se en aquesta nova història per veure si li surt bé definitivament.

La nova aposta de la cadena

Jesús Vázquez ha començat una nova etapa amb la darrera gran aposta de Telecinco. El gallec serà el nou presentador de The Bachelorette, un programa per buscar l'amor.

Jesús Vázquez amb Sheila Martori durant la presentació de 'Per tota la vida'
Jesús Vázquez amb Sheila Martori durant la presentació de 'Para tota la vida' | GTRES

Sheila serà la protagonista d'aquest espai televisiu i tindrà com a objectiu enamorar-se. 20 pretendents estaran totalment disposats a enamorar-la i a sortir amb ella de la mà. Tot un format al més pur estil nord-americà.

Jesús Vázquez segueix mantenint «una llarguíssima història d'amor» amb Mediaset, i el grup amb ell. Després de tres dècades de treball continuat, el presentador no sembla voler trencar aquesta bonica relació.

De fet, el gallec cal esmentar, que va renovar el contracte de llarga durada a principis de juny. Per això no sembla que hi hagi cap indici de ruptura. Si algun dia passés sap perfectament que canviaria la història de la cadena.

Il·lusió i ganes

Jesús Vázquez ha afirmat més d'una vegada que continua acumulant satisfaccions personals amb la seva professió, però sense èxits en audiències.

«Jo ho dic sempre: fa 32 anys que faig tele, i quan no sento que el que estic fent és veritat, gairebé sempre passa que el producte no funciona».

Jesús Vázquez encara manté la il·lusió després de tants anys de feina feta. Per ell, haver treballat sota Paolo Vasile ha estat tot un plaer i una gran satisfacció.

«Amb Paolo he fet els millors programes de la meva vida, així de clar. I això és una cosa que res ni ningú canviarà», ha conclòs.

El nou fitxatge del gallec

Jesús Vázquez ha confessat que The Bachelorette és un dels programes que ja tenia fitxat. El periodista ha afirmat que tenia ganes d'entrar en aquest ampli terreny dels dating.

Tantes ganes tenia, que ha qualificat el nou espai televisiu com 'el programa'.

Sheila Martori i els participants del programa 'Para tota la vida'
Fotografia de Sheila Martori i els participants del programa 'Para tota la vida' | Mediaset

Per al gallec en aquest programa hi ha molt de sentiment i molta veritat, malgrat que moltes persones opinin el contrari. Jesús Vázquez ha assegurat que: «Encara que la gent es cregui que no, que tot això està inventat. Quan jugues amb sentiments i emocions i un posa la carn a la graella, surt la veritat».

A això ha afegit: «No cal que sigui amor per a tota la vida, hi ha un altre tipus d'emocions compartides que són veritat a la televisió. Nosaltres podem intentar fer un guió, però quan la gent posa el cor, els sentiments, les ganes i la passió a sobre de la taula, no hi ha guió que ho resisteixi».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp