Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Bernardeau i Aitana Ocaña

Miguel Bernardeau ja no amaga on viu des que va trencar amb Aitana

Miguel Bernardeau ha hagut de marxar de casa després d'haver trencat amb la cantant

Miguel Bernardeau és un dels actors que més passions ha aixecat des que va aparèixer a la famosa sèrie Élite. Des de llavors, ha desenvolupat la seva carrera tant a Espanya com a fora del mapa espanyol.

I, per si no n'hi hagués prou, en la seva vida personal també li ha anat força bé. Es va estrenar a la sèrie de Netflix fet que va fer que conegués un dels amors de la seva vida. Parlem d'Aitana, amb qui ha mantingut una relació de molt de temps.

Ara, la revista Lecturas ha publicat una de les exclusives més grans d'aquest any. I és que Miguel Bernardeau i la cantant han trencat la seva relació. Una trista notícia per a tots els seguidors de la parella.

Miguel Bernardeau i ella vivien junts a casa que l'actriu havia comprat. Un habitatge que era molt a prop de la casa familiar de l'actor, on Ana Duato i el seu marit viuen.

Miguel Bernardeau i Aitana
Miguel Bernardeau i Aitana promocionant la seva darrera sèrie | Europa Press

Després de quatre anys de relació, sembla que l'amor s'ha acabat. Miguel Bernardeau ha abandonat el domicili, allà cohabitaven amb les seves mascotes des del setembre del 2021. Es pot dir que ja és història.

Un nou començament per a tots dos

Miguel Bernardeau i Aitana, de 23 i 26 anys, respectivament, coneixen de ple què és la fama i l'èxit. Tot i això, ara els seus camins s'han separat i s'hauran d'escriure de forma aïllada. Encara que de forma una mica peculiar, ja que continuaran sent veïns, per la qual cosa sembla que possiblement es continuaran veient les cares.

Això sí, en l'àmbit professional s'hauran de continuar veient. Tots dos han estrenat recentment la sèrie que coprotagonitzen, La Última . Una sèrie que ha suposat el debut de l'extriomfita al món de la interpretació.

Potser pel fet d'haver treballat junts, les friccions hagin anat augmentant. Tot apunta que no hi ha hagut terceres persones. Miguel Bernardeau i la seva ex són dues de les persones més desitjades del país.

I sembla que les seves habilitats interpretatives estan força desenvolupades, atès que durant aquestes setmanes han estat junts als mitjans. I no han donat cap signe de desamor o de ruptura. Fins i tot s'han atrevit a parlar de la que era la seva relació.

En alguna entrevista han explicat com va ser la primera cita. Aitana va començar a seguir a través d'Instagram Miguel Bernardeau, que va començar a parlar amb la cantant per missatge directe de la mateixa aplicació. Va ser així com va començar un dels romanços més sonats del nostre país.

Durant les seves intervencions als mitjans tot ha estat complicitat i molt de respecte. Segons han explicat, durant els enregistraments de la sèrie van intentar ser el més professionals possible. Així que a plató no van fer ostentació de cap gest d'amor o afecte, intentant que els rumors sobre ells fossin els menors possibles.

Així que després d'aquesta ruptura, podem dir que ja hi ha dos solters molt cotitzats entre els artistes espanyols. Caldrà esperar per saber més detalls sobre aquest trist adeu entre ells.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp