Foto de José María Almoguera.

José María Almoguera pren una decisió vital abans de fer un petó al seu primer fill

José María Almoguera pren una impactant decisió respecte a la seva mare

No corren bons temps per al clan Campos, José María Almoguera posava al punt de mira tota la família, després de saltar els àudios de la seva dona. Això provocava un clima de crispació a tota la família, que només va fer que es distanciessin encara més.

A això se li suma que, la notícia que Carmen Borrego seria àvia només els va col·locar encara més a l'ull públic. José María Almoguera i Paola Olmedo anunciaven que serien pares enmig de tot l'huracà mediàtic. Però ni tan sols aquesta bona notícia va poder frenar el desastre familiar.

Segons les noves informacions, José María ha pres una decisió inflexible abans de ser pare. Aquesta decisió podria ser molt dolorosa per a Carmen Borrego i la resta de la família.

José María Almoguera té clara la seva postura respecte de la seva mare

Va ser el mes d'octubre passat quan el clan Campos afrontava un dels moments més durs possibles. El fill de Carmen Borrego es col·locava al centre de la polèmica a causa de la seva dona, Paola Olmedo. Uns demolidors àudios on posava verda a la família i deixaven en molt mal lloc l'esteticista.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
José María Almoguera Borrego no es parla amb la seva mare, Carmen Borrego, després de l'escàndol dels àudios | Catalunya Diari

Aquesta polèmica es va veure cada vegada més avivat als platós de Telecinco. Alejandra Rubio no es va mantenir callada i va respondre de manera contundent. D'altra banda, Terelu tampoc va deixar que s'ataqués a la seva filla de manera tan gratuïta, per la qual cosa també es va defensar.

Tot i això, el punt d'inflexió va ser quan Carmen Borrego es va aventurar a concedir una incendiària entrevista per a Lecturas, on va respondre a tot. Això no va agradar gens a José María Almoguera, per la qual cosa va prendre una decisió dràstica pel que fa a la relació amb la seva mare: va deixar de parlar-li.

Segons ha revelat Lecturas, José María Almoguera té una relació totalment nul·la amb la seva mare. I això està sent una situació molt dura per a la col·laboradora, sobretot, a causa de les dates en què ens trobem.

La germana de Terelu Campos ha confessat que té per davant un Nadal més dur de tota la seva vida. La col·laboradora està intentant refugiar-se a la feina i als seus, però sap que la situació és insostenible

A més, si hi ha alguna cosa que atemoreix Carmen és el fet que no pugui conèixer el seu nét quan aquest neixi.

José María Almoguera, el gran desconegut de la família Campos

José María és, sens dubte, el gran desconegut del clan Campos. El nét de María Teresa Campos sempre ha optat per mantenir-se allunyat dels mitjans de comunicació. Però, va ser al maig d'aquest any quan s'atrevia a posar per a una revista mostrant el casament.

María Teresa Campos i el seu net, José María Almoguera
José María Almoguera sempre ha optat per allunyar-se de tot allò relacionat amb el món mediàtic | Cedida

Per aquesta exclusiva, on apareixia ell amb Carmen, Terelu, María Teresa, i per descomptat la seva dona, va cobrar prop de 30.000 euros. Però, això va ser una arma de doble tall, ja que el va col·locar a l'ull públic.

Molt pocs coneixen que José María Almoguera també es dedica al món de l'audiovisual, això sí, darrere les càmeres. Durant molt de temps ha estat càmera per a diferents programes, entre ells, Viva la Vida. Sens dubte que la passió pels focus va a la família.

Ara, només cal esperar veure si finalment la tensa situació entre mare i fill se soluciona.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp