Ali Spice

Mor tràgicament Ali Spice, una influencer de només 21 anys

Acumulava més de 200.000 seguidors a TikTok i ha mort en un accident de trànsit

Alexandra Dulin, més coneguda a les xarxes socials com Ali Spice, ha mort als 21 anys víctima d'un accident de trànsit. En el mateix accident han mort les altres dues persones que anaven al cotxe. El violent xoc va ser provocat per un conductor que va abandonar el lloc dels fets.

Les xarxes socials han reaccionat immediatament a la mort d'aquesta coneguda jove que acumulava 200.000 seguidors a TikTok. A més, s'havia fet famosa a altres xarxes com Instagram i Twitch. Aquesta era una noia emprenedora plena de projectes i somnis per complir.

Els seus familiars i amics han esclatat indignats i demanen justícia per al conductor que va provocar l'accident i que va fugir. El cotxe del sospitós ha estat confiscat i estan demanant proves per demostrar la seva autoria. Mentrestant, se succeeixen els missatges de comiat cap a Alexandra.

Accident de tornada a casa

L'accident mortal en què va morir Alexandra Dulin es va produir quan un conductor que anava en sentit contrari va envestir el vehicle. La noia, que conduïa el cotxe, va morir a l'acte amb els seus dos acompanyants. El causant del xoc es va fugir i els fans de la tiktoker demanen justícia.

Ali Spice
Els fans d'Ali Spice eren majoritàriament homes | TIKTOK

Les autoritats de Florida han confirmat que la tiktoker va perdre la vida a l'accident de la carretera estatal 44. Després de l'impacte, el conductor de l'altre vehicle va fugir deixant abandonades les víctimes moribundes. Han sol·licitat una ordre de registre per demanar proves al cotxe del sospitós.

James, el pare d'Alexandra, s'ha mostrat commocionat per la mort de la filla. «Encara tenim moments d'incredulitat, encara no és real», ha afirmat. Segons ha explicat, Ali va estar a casa de la família per celebrar el Dia d'Acció de Gràcies i va tenir l'accident de tornada a casa seva.

Treballadora i emprenedora

«Amb ella sempre et fas fotos», recorda el pare emocionat,«“però el dia d'Acció de Gràcies ens en vem fer un munt». Ara es pregunta «qui sabria que aquestes serien les últimes fotos que ens faríem». Segons ha explicat, Alexandra va deixar els estudis quan va tenir èxit a les seves xarxes.

Ali Spice tenia 21 anys i compaginava els estudis de disseny de moda amb una feina en un restaurant. La seva vida va canviar quan els seus perfils a les xarxes socials van començar a ser seguides per desenes de milers de persones. «Era una jove molt treballadora que es va llaurar el seu propi camí emprenedora», ha dit el pare.

La majoria dels fans d'Ali Spice eren homes, però la jove treballava per ampliar el seu públic. «Ella sola es va construir una fama per tenir veu, i quan la va tenir la va fer servir per ajudar les altres noies», explica. La reacció de les xarxes després de la seva mort demostra que era una influencer molt estimada.

Missatges dels seus amics

«Amb el cor trencat, ni tan sols puc escriure com em sento en aquest moment. Ali, ets una de les ànimes més vibrants, bonica per dins i per fora, genuïnes i amoroses que he tingut el privilegi de conèixer. Ets una amiga increïble i una dona increïblement talentosa i apassionada», diu la seva amiga Ariane Avandi.

Ali Spice
Ali Spice era una influencer molt estimada a internet | TIKTOK

Laine Farrell, també amiga de la morta, ha mostrat la seva estupefacció a les xarxes. «No m'ho puc creure, compartim el mateix aniversari, totes dues Escorpí, amants de Hello Kitty i els gats. Acabava de fer 21 anys, la vida és una bogeria», va escriure consternada per la pèrdua de la seva ànima bessona.

Els missatges d'afecte cap a la influencer morta han emocionat el pare d'Alexandra, que ha mostrat el seu agraïment. «És increïble la quantitat de desconeguts que estimaven la nostra filla», ha explicat. Ell i la seva dona van rebre missatges i flors de gent que no coneixien de res.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp