Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano

Les fotos de Lydia Lozano que deixen sense paraules el seu misteriós marit

Lydia Lozano fa anys i els seus companys han volgut dedicar-li una emotiva felicitació

Lydia Lozano és una de les col·laboradores estrelles de la tele, especialment aquests últims anys de Telecinco. I és estimada per diverses generacions. I és que tant ella com molts dels seus companys tenen un bon humor que ha enganxat milers de persones.

Lydia Lozano es va llicenciar com a periodista el 1989 per la Universitat Complutense de Madrid. Tot i que va començar treballant com a venedora d'uns coneguts grans magatzems, aviat va ser fitxada per la televisió autonòmica. I va ser allà on va començar els seus primers passos en el món del periodisme.

La col·laboradora de Sálvameha fet aquest 12 de desembre passat 62 anys i ningú no s'ha volgut perdre aquest esdeveniment tan especial. Tant que els seus companys han publicat a les seves xarxes socials unes fotografies molt creatives de Lydia Lozano.

«Estem segurs que en totes les realitats del nostre multivers Lydia segueix sent la reina dels 'chumineros'. ❤️? Sabem que arribem tard però... Moltes felicitats, companya!», escrivien.

Lydia Lozano, una vida professional i personal plena

Després de passar per diverses cadenes radiofòniques, com Radio Nacional España, COPE o Antena 3 Radio, no va ser fins al programa Tómbola quan va fer el salt a la fama. Aquest programa va ser emès per totes les televisions autonòmiques.

D'aquest espai, en van sortir grans tertulians coneguts, com a Karmele o Jesús Mariñas. Aviat va fer escola amb la seva peculiar forma de comunicar, elevava audiències i arrossegava els espectadors, una cosa que va causar sensació als mitjans de comunicació.

I el 2003 va conèixer alguns dels seus companys, com Emma García. I no només ha participat com a tertuliana sinó també com a concursant d'alguns talent show com ¡Mira quién salta!.

Tot i això, Lydia Lozano també ha estat protagonista de nombroses polèmiques. El 2001, va fer una entrevista a César Sicre, un actor desconegut que va dir que va tenir una relació amb Paulina Rubio. La tertuliana va creure tot allò que li va dir, sense contrastar que tot era mentida.

Però la més sonada va ser la controvèrsia amb Al Bano i Romina Power. La filla de la parella, Ylenia Carrisi, va desaparèixer a Nova Orleans el 1994. Lydia Lozano va mantenir que la noia seguia amb vida, un fet que va provocar un fort enfrontament amb el cantant.

Imatge de Lydia Lozano a 'Sálvame Naranja'
Foto del 'look' de Lydia Lozano durant la seva última intervenció a 'Sálvame'. | Instagram: @lydialozanoof
 

Tant que l'assumpte va arribar en mans de la justícia. Fins i tot es va dur a terme una investigació per part de la Comisión de Quejas y Deontología de la Federación de Asociaciones de la Prensa. Aquesta va dictaminar que «va fer gala de la seva falta de compromís periodístic en faltar a la veritat».

Lydia Lozano ha tingut una vida molt plena, tant professional com personal. El seu estimat marit Charly manté un perfil baix i només se sap d'ell el que la tertuliana parla a plató. Tot i això, és ben sabut que tots dos es tenen un profund respecte i admiració.

Tots dos es van casar el 22 de juny de 1990. El nom real de Charly és Carlos García-San Miguel Rodríguez i és arquitecte. Té dos fills grans, Esther i Jorge. I el seu germà, Jorge Lozano, professor universitari i també periodista, va morir l'any passat a causa de la Covid-19.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp