Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lucía Pariente

Lucía Pariente va impedir que Alba Carrillo dormís amb l'estrella de Telecinco

Lucía Pariente té informació privilegiada sobre la seva filla

Lucía Pariente va fer carrera a la televisió, però va tenir un conflicte amb Jorge Javier Vázquez i va sortir per la porta del darrere de Telecinco. A la cadena se'n segueixen acordant molt perquè era una cara amable i divertida, per això va tenir tant èxit en el seu moment. Ara ocupa un paper fonamental en la relació secreta que Alba Carrillo va mantenir amb Jorge Pérez.

Lucía Pariente, segons ha explicat Gema López a Sálvame, era a casa d'Alba la nit de la festa de Nadal d'Unicorn. Va ser el principal motiu pel qual la model no va dormir allà amb Jorge, la nova estrella de la petita pantalla. Carrillo va decidir, segons la seva versió, consumar el que havien començat al domicili de Marta López.

Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'
Lucía Pariente té les idees molt clares | GTRES

Lucía, seguint la teoria que han plantejat a Sálvame, estava cuidant del seu nét i aquesta casualitat va frenar els plans d'Alba. Va impedir que la seva filla dormís amb Jorge Pérez en domicili familiar i suposadament va triar el sofà de Marta López com a alternativa. L'exconcursant de Secret Story ha decidit mantenir-se al marge d'aquest enrenou, però té molt per explicar.

Lucía té força experiència en el negoci de l'espectacle, el problema és que no li han donat oportunitat d'explicar-se bé. És cert que diversos reporters s'han traslladat fins al seu domicili i alguns periodistes han intentat parlar-hi. El mitjà Españadiario va aconseguir mantenir una conversa telefònica breu i la veritat és que va ser educada i afectuosa.

Pariente va declarar a Españadiario que no tenia res a dir, però va enviar «un petó» al redactor que l'estava entrevistant. Gràcies a ella Alba va poder tornar al domicili familiar cap a les 8.00 hores, dada que Jorge nega. Ell promet que la model va arribar abans perquè únicament la va anar a buscar per assegurar-se que estava bé, diu que no va passar res més.

Lucía Pariente és el testimoni més buscat

Lucía s'ha convertit en una de les més cares populars del moment i el seu silenci l'ha consolidat com a algú inaccessible. Sempre s'ha mostrat molt propera amb la premsa i no ha perdut el sentit de l'humor, però prefereix ser previnguda. Sap que la seva filla es pot buscar un problema seriós si no frena a temps, per això no vol alimentar l'enrenou.

Lucía Pariente
Lucía Pariente té molts seguidors a l'esquena | Europa Press

Pariente ja sap que Jorge Pérez i Alicia Peña han enviat un burofax a Sálvame informant dels seus propers passos. Volen demandar a tothom que hagi dit mentides i sembla que l'ex de Feliciano López és la primera de la llista. Tot i això, ella no té por perquè també ha demanat consell i sap que no està fent res dolent.

Alba segueix defensant que va mantenir un idil·li fugaç amb el model, però no entra en més detalls per no temptar la sort. Només ha assegurat que la tensió íntima es va resoldre a casa de Marta López, concretament a la butaca del seu saló. No va poder portar Pérez al seu domicili perquè allà hi havia la seva mare, cuidant el petit de la casa.

Lucía Pariente té comptes pendents

Lucía sempre va tenir bona connexió amb Jorge Javier, però d'un moment a l'altre la relació va començar a canviar. Pensa que el presentador li ha donat un tracte incorrecte als platós de Telecinco i l'ha denunciat per això. El problema és que la justícia ha fallat a favor del català i Vázquez no vol saber res més de l'assumpte.

Parientehaurà de treballar molt dur per tornar a Mediaset, encara que tampoc no és el seu objectiu principal. Potser feu el pas en un temps, quan la polèmica d'Alba Carrillo passi a un segon pla. No vol ser ella la que alimenti la tensió i la que propiciï cap altre conflicte judicial.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp