Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Joaquín Prat

Joaquín Prat confirma el pitjor a la seva xicota després de viure-ho en persona

Joaquín Prat explica una experiència molt desagradable

Joaquín Prat ho va patir en primera persona i així li va transmetre recentment a la seva nòvia. És habitual que al seu programa parli sobre tots aquells temes que l'afecten. I en aquesta ocasió es va voler pronunciar sobre una estafa que havia patit.

El presentador sempre es mostra molt natural amb els espectadors. És la manera que té enganxar amb l'audiència. No dubta a compartir amb ells tots aquells detalls que els poden resultar d'interès o curiosos.

Joaquín Prat va revelar aquest dilluns un fet que li havia passat a ell i pretenia que servís d'exemple a la resta de la gent. És molt habitual que en el format que condueix, a Ya es mediodía, s'aborden temes de denúncia social. Aquesta vegada van voler abordar una estafa que s'havia produït a Madrid.

Entre els damnificats hi havia un important nombre de veïns del barri de Carabanchel. Pel que sembla, els delinqüents deixaven als parabrises dels cotxes una sèrie de multes falses. Eren uns papers molt semblants als que pot emetre qualsevol policia local o funcionari que s'encarregui de l'estacionament regulat.

Des de l'Ajuntament van advertir fa unes hores els ciutadans perquè no caiguessin al parany. Encara que tingui moltes semblances amb les sancions reals, en realitat era una estafa. Aquestes notificacions incorporen un codi QR, cosa que no porten les multes oficials.

Joaquín Prat
Joaquín Prat va donar detalls sobre l'estafa que va patir | MEDIASET

En escanejar-lo els dirigia a una pàgina web on l'haurien d'abonar. Però el que perseguien els estafadors era apropiar-se de les seves dades personals i bancàries. Una nova estratègia dels delinqüents, que cada cop recorren a mètodes més sofisticats per aconseguir els seus objectius.

Joaquín Prat va voler deixar ben clar que calia ser extremadament curosos amb aquest tipus de detalls. Fins i tot es va pronunciar sobre una cosa semblant que li havia passat a ell fa poc temps.

Ha explicat que «amb un fals missatge de Correus me la van jugar i em van 'robar' 200 euros de la targeta. Estaves esperant un paquet i clar...», va comentar resignat. Amb aquest missatge pretenia traslladar-li a l'audiència que ningú no estava lliure de patir un intent d'estafa.

Gairebé sempre solen recórrer al correu electrònic o a missatges de text al telèfon mòbil. Qualsevol persona pot ser enganyada. Per això cal ser molt curós i evitar punxar en aquells enllaços que procedeixin d'emails o telèfons desconeguts.

Joaquin Prat i Alexia Gabaldon
Alexia Pla és la nova il·lusió de Joaquín Prat | Trendings

El periodista ha recalcat que és «molt fàcil caure perquè els mètodes d'estafa cada cop són més sofisticats». Gràcies a les noves tecnologies disposen de més recursos per aconseguir informació privada dels altres. I a més, se solen fer passar per diferents organismes oficials o entitats bancàries o elèctriques.

Joaquín Prat tracta de girar full

Joaquín Prat va patir aquest petit contratemps fa uns dies. Però no sembla que enteli el bon any que fa. Durant gran part de l'exercici va haver de liderar el magazín matinal de Telecinco, però també tenia altres obligacions.

Fins a l'estiu s'ocupava de la presentació de Cuatro al dia, però a continuació es va posar al capdavant de Ya es mediodía. Aquest canvi li permet disposar d'una mica més de temps lliure a les tardes.

Pot presumir que les coses li van de meravella, en l'aspecte sentimental tampoc no es queda enrere. Fa unes quantes setmanes es donava a conèixer el nom de la nova parella del presentador. Es tractaria d'Alexia Pla.

Joaquín Prat va gaudir d'uns dies de vacances amb ella a Colòmbia. En tornar d'aquesta escapada van ser sorpresos pels fotògrafs a l'aeroport de Madrid-Barajas. Ara ja prepara el Nadal per estar amb la família.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp