Primer pla d'Alonso Caparrós amb posat xulesc

Alonso Caparrós revela com ha aconseguit Cristina Porta fer-se famosa

Alonso Caparrós té una pèssima relació amb Cristina Porta

Alonso Caparrós és història de la televisió, per això està relacionat amb tantes cares conegudes. El que ningú no imaginava és que hagués treballat amb Cristina Porta, la nova col·laboradora de Sálvame. Està cansat de mirar cap a una altra banda i ha decidit desemmascarar la periodista perquè no comparteix les seves presumptes estratègies.

Alonso Caparrós assegura que Cristina «volien convertir-se en personatge» i que no ha parat fins a aconseguir el seu objectiu. El problema, sempre segons la seva versió, és que hauria complert el seu somni escalant de manera poc lícita. Ha insinuat que va acusar un company de Punto Pelota, programa que li va donar la primera oportunitat, d'assetjar-la i no era veritat.

Cristina Porta amb unes arracades de color taronja
Alonso Caparrós vol compartir la seva experiència | GTRES

Cristina Porta ha parlat alt i clar i ha advertit a Alonso d'alguna cosa: ha de tenir cura si no vol rebre una demanda. «Si tu no estaves ficat a l'all és millor que callis, no he dit res i tu no saps res», li ha comentat. Caparrós ha demanat disculpes i ha reconegut que no ho hauria d'haver dit, però el dubte ja és a l'aire.

Alonso promet que no ha dit cap mentida, segons la seva informació Cristina va acusar un periodista que treballava a Punto Pelota. Es penedeix d'haver deixat anar la notícia perquè sap que pot tenir conseqüències legals, per això s'ha disculpat. Tot i això, no vol que el públic pensi que ha mentit i ha tornat a insistir en la seva teoria.

«Tots hem bregat i sabem que en determinats moments t'escalfes i dius coses que no són bones. No em vull ficar en aquest terreny, és cert que va passar alguna cosa i que hi va haver un problema», declara en un to contundent. Porta ha acceptat les disculpes, però no ha volgut aprofundir en el tema perquè és un assumpte que pertany a la seva intimitat.

Alonso Caparrós ha explicat la veritat

Alonso ha escrit un llibre explicant la seva experiència amb certes substàncies, així que no té por i ha desafiat la seva companya. Ella li ha recordat que també maneja informació sobre ell, però el presentador ja no guarda cap secret. Lydia Lozano ha sortit en la seva defensa i ha recordat que el que amagava ho va narrar al manuscrit, titulat Un trozo de cielo azúl.

Alonso Caparrós plorant
Alonso Caparrós té un mal record de la seva companya | Mediaset

Caparrós ha deixat en evidència una realitat que els directors de Sálvame ja havien posat a sobre de la taula. Cristina Porta és la tertuliana menys estimada i no compta amb gaires suports dins del programa, són pocs els que hi confien. Alonso ha revelat, sempre segons la versió, que s'ha fet famosa amb tàctiques que serien poc lícites.

La col·laboradora s'ha defensat i ha deixat clar que després de Punto Pelota va continuar treballant al Real Madrid TV. Assegura que no és cert el que diu al presentador, ella se'n va anar del programa perquè li havien proposat alguna cosa millor. Nega que es volgués convertir en personatge perquè ha tingut oportunitats per fer-ho i no ha entrat en el joc.

Alonso Caparrós ha arribat al límit

Alonso està fart de ser prudent i ha desvelat tot el que sap, té molta informació i la vol compartir. El que ningú esperava és que fos tan directe, però simplement està fent el que creu que és just. Considera que la Cristina no s'ha portat bé amb determinats companys i vol que l'audiència ho sàpiga.

Caparrós ha causat un gran impacte, ja que ningú esperava que fos a ficar-se en un terreny tan pantanós. Les paraules podrien tenir conseqüències, per això ha demanat perdó. Això sí, recalca que només ha limitat a explicar la seva experiència amb la periodista.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp